Adata XPG SX6000 Pro 512 GB alınır mı?

Afur

Kilopat
SSD veya HDD modeli
Adata XPG SX6000 Pro 512 GB
Arkadaşlar 500 GB depolama M.2 SSD olarak bulabildiğim en ucuz SSD modeli. Sizce alınır mı? Bir de bu üründe dram bulunuyor mu?

Ürün Linki

Merhaba. Tam bir fiyat performans ürünü. Genel anlamda sorun çıkartmayan ürünlerdir ADATA XPG M2 SSD ürünler.. Aşağıda ürün teknik özelliklerini paylaşıyorum. Chartta 64mb DRAM yazıyor.

Ayrıca ürünü satın aldığınızda kendi yazılımından kontrol sağlayınız. Kullanılmış ürünler gönderiyorlar. Bizzat başıma geldi. 3 kere kullanılmış ürünü gönderdiler. 200 TB yazma yapılmış ürün sebebi ile geri iade etmek zorunda kaldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    85,3 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba. Tam bir fiyat performans ürünü. Genel anlamda sorun çıkartmayan ürünlerdir ADATA XPG M2 SSD ürünler.. Aşağıda ürün teknik özelliklerini paylaşıyorum. Chartta 64mb DRAM yazıyor.

Ayrıca ürünü satın aldığınızda kendi yazılımından kontrol sağlayınız. Kullanılmış ürünler gönderiyorlar. Bizzat başıma geldi. 3 kere kullanılmış ürünü gönderdiler. 200 TB yazma yapılmış ürün sebebi ile geri iade etmek zorunda kaldım.
Hocam yazılımın linkini atabilir misiniz hiç bilmiyorum bu SSD konularını.

Dediğiniz gibi DRAM var gözüküyor. Satıcı da bir alıcıya DRAM olduğunu yazmış. ↓
Ekran görüntüsü 2022-07-16 232150.png

Arkadaşlar son sorum; Bu m.2 ssdlerde windows yüklemeden biçimlendirmek mi ne gerekiyormuş bu konu da bir şey biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı