Adata XPG SX6000 vs Corsair 120GB Force MP300

Bütçe
350

midplus

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
SSD'lerden pek anlamıyorum 2 tane ürün arasında kaldım. Sadece Windows yüklemek istiyorum ve 1 tanede GTA 5 atmak istiyorum içine veya Hunt Showdown diye oyun. Hangisini almam gerekir?

Adata XPG SX6000 vs Corsair 120GB Force MP300​

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'lerden pek anlamıyorum 2 tane ürün arasında kaldım. Sadece Windows yüklemek istiyorum ve 1 tanede GTA 5 atmak istiyorum içine veya Hunt Showdown diye oyun. Hangisini almam gerekir?

Adata XPG SX6000 vs Corsair 120GB Force MP300​

Windows yaklaşık 30 GB, GTA V 90-100 GB, yetersiz kalır 120 GB.

120 GB SSD depolama alanı olarak sizi çok tatmin etmez ve oynayacağınız oyunlar için yeterli gelmeyebilir. Bütçeniz kısıtlı ise ve render yapmayacaksanız M.2 SSD almak yerine SATA SSD alınabilir. Samsung model SSD bütçenizi biraz aşıyor.

120 GB SSD depolama alanı olarak sizi çok tatmin etmez ve oynayacağınız oyunlar için yeterli gelmeyebilir. Bütçeniz kısıtlı ise ve render yapmayacaksanız M.2 SSD almak yerine SATA SSD alınabilir. Samsung model SSD bütçenizi biraz aşıyor.
Yani bu tarz ssdler yavaş değil mi m2 ye göre

Yani bu tarz SSD'ler yavaş değil mi M.2'ye göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunlar da aralarında neredeyse fark yok sadece 1 saniye kadar fark olabiliyor oyunlarda. Fakat render yapacaksanız M.2 SSD alınmasını tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı