Adata XPG SX8200 PRO vs Corsair Force MP510

dergos

Kilopat
Daha fazla  
Geçen günlerde açtığım konuda SSD'min arıza yaptığını söyleyip yardım istemiştim. Hiçbir müdahaleye cevap vermediğinden servise yolladım. Hızlı bir şekilde ellerinde ürün olmadığından dolayı ücret iadesi kararı aldılar. Şu anda ücret iadesi yapılana kadar yeni bir SSD bakmaya başladım. Daha önceki aldığım fiyata yakın fiyat bandında ürünlere bakıyorum. Laptopumda M.2 NVMe slotu bulunuyor. Bulduğum iki SSD aşağıdakiler. 300-350 fiyat bandında bir m.2 NVMe SSD arıyorum. Aşağıdaki ürünler hakkındaki görüşlerinizi ve varsa tavsiyelerinizi rica ediyorum. Teşekkür ederim.
Ek: Belirtmeyi unutmuşum. Bir önceki SSD'm ADATA XPG SX7000NP idi. 2 sene olmadan arıza yapınca ADATA hakkında biraz kafam karıştı.

Son düzenleme:
ADATA daha mantıklı duruyor.

İlk mesajımda belirtmeyi unutmuşum orayı da düzenleyeceğim. Bir önceki SSD'm ADATA XPG SX7000NP idi. 2 sene olmadan arıza yapınca ADATA hakkında biraz kafam karıştı.

Aynı ikilemde ben de kaldım... Corsair çok iyi bir marka ve adata hakkında da sıkıntılar var hoş bakarsan hepsi hakkında var, teknoloji şans işi biraz. Hem fiyat açısından hem de kapasite açısından adata'ya kayıyorum. Ben de tam bununla ilgili konu açacaktım. Alan kullanan birileri var mı yorumlarını alsak?

Aman 'Samsungçular' gelmeden.. Bu arada bence Samsung alın

Daha dün Adata Xpg 8200 pro taktım fişek fişek 5 dakikada açılan windows 7 saniyeye kadar düştü gözüm kapalı adata derim

MP510 kullanıyorum biraz detaylı araştırdığında kullanım ömrü olarak Corsair'in 800 TB diğer XPG8200 PRO ise 320 TB ömrü olduğunu fark edersin.

MP510 kullanıyorum biraz detaylı araştırdığında kullanım ömrü olarak Corsair'in 800 TB diğer XPG8200 PRO ise 320 TB ömrü olduğunu fark edersin.
XPG 256GB Spectrix S40G NVMe Okuma 3500MB-Yazma 3000MB M.2 SSD (AS40G-256GT-C) Ben bu ürünü aldım sonuç olarak... Yurtdışından getirtecektim corsair'ı fakat o kadar vaktim yoktu... Özellikleri ve garantisi beni biraz cezbetti, yalnız başka sitede bulamadım bu ürünü, bu site sinerji olmasa bir iş var diyecektim açıkcası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…