ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.418 Çözümler 18 Yer Batman Dün 20:16 #1 Her sene sonunda oyunları aday gösterdiğimiz Steam aday komitesi bu yıl ne zaman başlayacak? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:23
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.549 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:31 #2 Kasım ayının sonuna doğru açıklanır diye düşünüyorum. Son 2 yıl Kasım ayında başlamış. Düzenleme: başlamış çok pardon Nominate Games for the Steam Awards bu link üzerinden adayları seçebilirsiniz. Son düzenleme: Dün 21:15 Artı 0 Eksi
Kasım ayının sonuna doğru açıklanır diye düşünüyorum. Son 2 yıl Kasım ayında başlamış. Düzenleme: başlamış çok pardon Nominate Games for the Steam Awards bu link üzerinden adayları seçebilirsiniz.
Tregstünd Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 479 Makaleler 2 Çözümler 3 Dün 21:00 #3 Nominate Games for the Steam Awards Nominations for the Steam Awards are open until December 1st @ 10am Pacific store.steampowered.com Artı 0 Eksi
Nominate Games for the Steam Awards Nominations for the Steam Awards are open until December 1st @ 10am Pacific store.steampowered.com
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.652 Makaleler 1 Çözümler 18 Dün 21:13 #4 Tregstünd dedi: Nominate Games for the Steam Awards Nominations for the Steam Awards are open until December 1st @ 10am Pacific store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Bu linkten görevleri yapıp rozet de kazanılabiliyor. Toplam 100 XP veriyor. Artı 0 Eksi
Tregstünd dedi: Nominate Games for the Steam Awards Nominations for the Steam Awards are open until December 1st @ 10am Pacific store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Bu linkten görevleri yapıp rozet de kazanılabiliyor. Toplam 100 XP veriyor.
KS KS ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.418 Çözümler 18 Yer Batman Dün 21:15 #5 Şansa bak konuyu açtığım gün geldi. Artı 0 Eksi
Tregstünd Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 479 Makaleler 2 Çözümler 3 Dün 21:15 #6 KingStannis dedi: Bu linkten görevleri yapıp rozet de kazanılabiliyor. Toplam 100 XP veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet aldım çoktan. Konusunu aç istersen Artı 0 Eksi
KingStannis dedi: Bu linkten görevleri yapıp rozet de kazanılabiliyor. Toplam 100 XP veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet aldım çoktan. Konusunu aç istersen