7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.723 Çözümler 8 7 Şubat 2024 #1 Xiaomi Redmi Note 10S kullanıyorum birçok gereksiz uygulama var. Bunları ADB AppControl kullanarak kaldırmak telefonu bozar mı?
Xiaomi Redmi Note 10S kullanıyorum birçok gereksiz uygulama var. Bunları ADB AppControl kullanarak kaldırmak telefonu bozar mı?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Şubat 2024 #2 Android için çalışması gereken uygulamaları silersen. Hard reset atman gerekir.
7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.723 Çözümler 8 7 Şubat 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Android için çalışması gereken uygulamaları silersen. Hard reset atman gerekir. Genişletmek için tıkla... Bunlar hangi uygulamalar? Mi tarayıcı, ses kaydedici, telefon, kişiler, mesajlar vb gibi şeyleri sileceğim bunlar sorun çıkartır mı? Heribert Yavuz dedi: Android için çalışması gereken uygulamaları silersen. Hard reset atman gerekir. Genişletmek için tıkla... Telefon kişiler mesajlar gibi ugvulamalein alternatiflerini yükleyeceğim.
Heribert Yavuz dedi: Android için çalışması gereken uygulamaları silersen. Hard reset atman gerekir. Genişletmek için tıkla... Bunlar hangi uygulamalar? Mi tarayıcı, ses kaydedici, telefon, kişiler, mesajlar vb gibi şeyleri sileceğim bunlar sorun çıkartır mı? Heribert Yavuz dedi: Android için çalışması gereken uygulamaları silersen. Hard reset atman gerekir. Genişletmek için tıkla... Telefon kişiler mesajlar gibi ugvulamalein alternatiflerini yükleyeceğim.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Şubat 2024 #4 O cihazlardan hiç anlamıyorum. İkonu olmayan uygulamalar genelde sistem oluyor.
7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.723 Çözümler 8 7 Şubat 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: O cihazlardan hiç anlamıyorum. İkonu olmayan uygulamalar genelde sistem oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Rehber: Android debloat yapmak buradaki rehberi takip edeceğim yalnızca rehberdeki uygulamaları sileceğim.
Heribert Yavuz dedi: O cihazlardan hiç anlamıyorum. İkonu olmayan uygulamalar genelde sistem oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Rehber: Android debloat yapmak buradaki rehberi takip edeceğim yalnızca rehberdeki uygulamaları sileceğim.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Şubat 2024 #6 Xiaomi için @Silinen üye'den yardım alabilirsin.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.401 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #7 726124 dedi: Xiaomi Redmi Note 10S kullanıyorum birçok gereksiz uygulama var. Bunları ADB AppControl kullanarak kaldırmak telefonu bozar mı? Genişletmek için tıkla... Telefonu bozmaz hocam şuan da telefonuma debloat yapıyorum.
726124 dedi: Xiaomi Redmi Note 10S kullanıyorum birçok gereksiz uygulama var. Bunları ADB AppControl kullanarak kaldırmak telefonu bozar mı? Genişletmek için tıkla... Telefonu bozmaz hocam şuan da telefonuma debloat yapıyorum.