astra99 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Kişiselleştirme bakımından çoğu şeyi öğrenmek istiyorum. Ne yapabilirim?
Vinsinity Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 738 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Yazılım 3 Eylül 2022 #2 ADB (Android Debug Bridge) dediğiniz olaydır. Bununla nasıl bir bakım yapmaktan bahsediyorsunuz ki?
astra99 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #3 Vinsinity dedi: ADB (Android Debug Bridge) dediğiniz olaydır. Bununla nasıl bir bakım yapmaktan bahsediyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız. Telefonumu nasıl kişiselleştirebilirim bunu soruyorum.
Vinsinity dedi: ADB (Android Debug Bridge) dediğiniz olaydır. Bununla nasıl bir bakım yapmaktan bahsediyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız. Telefonumu nasıl kişiselleştirebilirim bunu soruyorum.
Vinsinity Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 738 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Yazılım 3 Eylül 2022 #4 astra99 dedi: Hocam yanlış anladınız. Telefonumu nasıl kişiselleştirebilirim bunu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam işte bunun ile herhangi bir kişiselleştirme yapamazsın. Nasıl bir şey planlıyorsun. Bu araç sadece bir debug aracı
astra99 dedi: Hocam yanlış anladınız. Telefonumu nasıl kişiselleştirebilirim bunu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam işte bunun ile herhangi bir kişiselleştirme yapamazsın. Nasıl bir şey planlıyorsun. Bu araç sadece bir debug aracı
astra99 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #5 astra99 dedi: Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sorum yukarıda hocam.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.237 Çözümler 55 3 Eylül 2022 #6 Vinsinity dedi: Tamam işte bunun ile herhangi bir kişiselleştirme yapamazsın. Nasıl bir şey planlıyorsun. Bu araç sadece bir debug aracı Genişletmek için tıkla... Acaba romu mu kastediyor hocam?
Vinsinity dedi: Tamam işte bunun ile herhangi bir kişiselleştirme yapamazsın. Nasıl bir şey planlıyorsun. Bu araç sadece bir debug aracı Genişletmek için tıkla... Acaba romu mu kastediyor hocam?
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.792 Makaleler 1 Çözümler 12 3 Eylül 2022 #7 astra99 dedi: Kişiselleştirme bakımından çoğu şeyi öğrenmek istiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ADB ile sadece cihazını yönetebilirsin diye biliyorum. Custom ROM'lara bakabilirsin.
astra99 dedi: Kişiselleştirme bakımından çoğu şeyi öğrenmek istiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ADB ile sadece cihazını yönetebilirsin diye biliyorum. Custom ROM'lara bakabilirsin.
astra99 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #8 AnotherJourney dedi: Acaba ROM'u mu kastediyor hocam? Genişletmek için tıkla... ROM üstünde rootsuz yapabileceğim tüm değişiklikleri öğrenmek isterim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
AnotherJourney dedi: Acaba ROM'u mu kastediyor hocam? Genişletmek için tıkla... ROM üstünde rootsuz yapabileceğim tüm değişiklikleri öğrenmek isterim.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.981 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #9 Kalıcı programlarını kaldırabilirsiniz. Örneğin bazı cihazlarda Facebook ya da Netflix kalıcı olarak cihazdadırlar, kaldıramazsınız.
Kalıcı programlarını kaldırabilirsiniz. Örneğin bazı cihazlarda Facebook ya da Netflix kalıcı olarak cihazdadırlar, kaldıramazsınız.