patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 31 Ekim 2024 #1 Herkese merhaba, YT'de araştırdım, buna benzeri yaptım ama hala hata kodu veriyor. Telefonda gereksiz uygulamayı silemiyorum. Hata kodu - Kod:Panoya kopyala 'Pm' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2024
Herkese merhaba, YT'de araştırdım, buna benzeri yaptım ama hala hata kodu veriyor. Telefonda gereksiz uygulamayı silemiyorum. Hata kodu - Kod:Panoya kopyala 'Pm' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file.
Çözüm Crownguard 31 Ekim 2024 patlıcan567 dedi: pm uninstall –k ––user 0 bu kodla yazdım. Genişletmek için tıkla... İyi de bu komutta hangi uygulamayı kaldıracağınız yazmıyor. Hiçbir uygulamayı silemezsiniz. Komutu girmeden evvel aşağıdakini yazın. Kod:Panoya kopyala adb shell Sonra da Kod:Panoya kopyala pm uninstall -k --user 0 [paket adı] olarak kullanın. Paket adını bilmiyorsanız, özel değilse uygulamanın adını verin, bakalım.
patlıcan567 dedi: pm uninstall –k ––user 0 bu kodla yazdım. Genişletmek için tıkla... İyi de bu komutta hangi uygulamayı kaldıracağınız yazmıyor. Hiçbir uygulamayı silemezsiniz. Komutu girmeden evvel aşağıdakini yazın. Kod:Panoya kopyala adb shell Sonra da Kod:Panoya kopyala pm uninstall -k --user 0 [paket adı] olarak kullanın. Paket adını bilmiyorsanız, özel değilse uygulamanın adını verin, bakalım.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.049 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #2 patlıcan567 dedi: Herkese merhaba, YT'de araştırdım buna benzeri yaptım da ama hala hata kodu veriyor telde gereksiz uygulamayı silemiyorum. Hata kodu - 'Pm' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file. Genişletmek için tıkla... Hocam ADB Shell kurulu mu? Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama açık mı? Artı 0 Eksi
patlıcan567 dedi: Herkese merhaba, YT'de araştırdım buna benzeri yaptım da ama hala hata kodu veriyor telde gereksiz uygulamayı silemiyorum. Hata kodu - 'Pm' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file. Genişletmek için tıkla... Hocam ADB Shell kurulu mu? Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama açık mı?
KS KS patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 31 Ekim 2024 #3 Atakan K dedi: Hocam ADB Shell kurulu mu? Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama açık mı? Genişletmek için tıkla... USB hata açık Shell bir bakayim. ADB Shell tam olarak nedir kurdun mu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Atakan K dedi: Hocam ADB Shell kurulu mu? Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama açık mı? Genişletmek için tıkla... USB hata açık Shell bir bakayim. ADB Shell tam olarak nedir kurdun mu bilmiyorum.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.966 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #4 Hangi kodu yazıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Adrian Shephard Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 350 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450M-A PRO MAX CPU: AMD Ryzen 5 5600 GPU: Inno3D RTX 4060 Fare: Logitech G203 Klavye: MSI GK20 Vigor Kulaklık: HyperX Cloud Stinger Core SSD: Netac AKJHG77278 500 GB + Kingston A400 SSDNow 500 GB + Crucial BX500 240 GB Monitör: ViewSonic VX2428 Cinsiyet Erkek Meslek Yaşamak 31 Ekim 2024 #5 Shizuku + Canta kullanın, daha kolay bir çözüm. Artı 0 Eksi
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.049 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #6 patlıcan567 dedi: USB hata açık Shell bir bakayim. ADB Shell tam olarak nedir kurdun mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayara kurduğunuz program. "Minimal ADB Shell" adı ile kuruluyor genelde. Artı 0 Eksi
patlıcan567 dedi: USB hata açık Shell bir bakayim. ADB Shell tam olarak nedir kurdun mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayara kurduğunuz program. "Minimal ADB Shell" adı ile kuruluyor genelde.
KS KS patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 31 Ekim 2024 #7 Crownguard dedi: Hangi kodu yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... pm uninstall –k ––user 0 bu kodla yazdım. Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Hangi kodu yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... pm uninstall –k ––user 0 bu kodla yazdım.
Adrian Shephard Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 350 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450M-A PRO MAX CPU: AMD Ryzen 5 5600 GPU: Inno3D RTX 4060 Fare: Logitech G203 Klavye: MSI GK20 Vigor Kulaklık: HyperX Cloud Stinger Core SSD: Netac AKJHG77278 500 GB + Kingston A400 SSDNow 500 GB + Crucial BX500 240 GB Monitör: ViewSonic VX2428 Cinsiyet Erkek Meslek Yaşamak 31 Ekim 2024 #8 Kodun başına adb shell ekleyin. Artı 0 Eksi
KS KS patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 31 Ekim 2024 #9 Adrian Shephard dedi: Kodun başına adb shell ekleyin. Genişletmek için tıkla... Ekledim koduda yazdım. Artı 0 Eksi
Adrian Shephard dedi: Kodun başına adb shell ekleyin. Genişletmek için tıkla... Ekledim koduda yazdım.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.966 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #10 patlıcan567 dedi: pm uninstall –k ––user 0 bu kodla yazdım. Genişletmek için tıkla... İyi de bu komutta hangi uygulamayı kaldıracağınız yazmıyor. Hiçbir uygulamayı silemezsiniz. Komutu girmeden evvel aşağıdakini yazın. Kod:Panoya kopyala adb shell Sonra da Kod:Panoya kopyala pm uninstall -k --user 0 [paket adı] olarak kullanın. Paket adını bilmiyorsanız, özel değilse uygulamanın adını verin, bakalım. Artı 1 Eksi Çözüm
patlıcan567 dedi: pm uninstall –k ––user 0 bu kodla yazdım. Genişletmek için tıkla... İyi de bu komutta hangi uygulamayı kaldıracağınız yazmıyor. Hiçbir uygulamayı silemezsiniz. Komutu girmeden evvel aşağıdakini yazın. Kod:Panoya kopyala adb shell Sonra da Kod:Panoya kopyala pm uninstall -k --user 0 [paket adı] olarak kullanın. Paket adını bilmiyorsanız, özel değilse uygulamanın adını verin, bakalım.