Adblock Korsan Kullanım Sayılmalı mı?

• Konuyu başlatan tugoli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 153
  • Görüntüleme 10.636
Korsan sayılıyorsa bile korsan kullanıyorum o zaman. Sorun değil. Hem izlediğim ders videosunda bile 728 tane Trendyol reklamı izlemek zorunda değilim. Videoyu izliyorum ama. YouTube'a da gireceğim. Kimsenin geliri beni ilgilendirmiyor. Zaten hak eden kanallarda, sitelerde kapatiyorum AdBlock'u.

Bir de şöyle düşün: Ailenden biri arkadan geçiyor ve o sırada +18 bir reklam çıkıyor. Ne yapardın? 🙂
Ailem ile +18 reklamın çıkacağı yerde benim işim ne :D
Aynen
Eğer seyir zevkimi bozuyorsa Adblock kullanırım, acımam. Dakikada bir reklama tahammül edemem.
İzleme
Adblock ile bir ürünü çalmıyorsun, adblock konusunda da herhangi bir copyright yasası gibi bir şey yok. Ben bir sitenin web sayfasını crawl edip belli elementlerini zaplıyorum sadece. Bilgisayarımın dahili diskine gelip el atma hakları yoktur herhalde? Adblock kullanmamı engelliyorsa da siteye girmiyorum, bu kadar basit.
Yasal olmayan her şey etik mi?
Her şeye bir muhalefetlik yapılacak illa.
Canım sıkıldı :D
Sen zeytini sevmiyorsun diye ele alalım.

Sofrada en sevdiğin şeyler var fakat zorla zeytin yedirilmekten onları yiyemiyorsun resmen.

Zeytinleri engellemek istemez misin artık?

Zeytin yerine reklamlar olarak düşün.
Tamam, şu şekilde düşün. Bir kahvaltı cafe açtın, yemekler ücretsiz fakat zeytin yemek zorundalar. Zeytinden tanıtımdan para kazanıyorsun.
Korsan sayılıyorsa bile korsan kullanıyorum o zaman. Sorun değil. Hem izlediğim ders videosunda bile 728 tane Trendyol reklamı izlemek zorunda değilim. Videoyu izliyorum ama. YouTube'a da gireceğim. Kimsenin geliri beni ilgilendirmiyor. Zaten hak eden kanallarda, sitelerde kapatiyorum AdBlock'u.
Korsana karşı değilim kullanıyorum diyorsan eyvallah.

Lafım şu ayy korsan ıyy destek vermeyiz munafık diyenlerin Adblock'da Dizinette korsan dizi izlerken reklam çıkmasını istemiyorum diyenlere.

YouTube premium kullan.
Ublock bence daha iyi.

Ailem ile +18 reklamın çıkacağı yerde benim işim ne :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunun ilk saniyelerindeki görüntüyü şöyle düşün.
Anladın sen 🙂.

Emredersin. Ne bir suç işliyorum, ne başka bir şey. Bir yasa var mı buna karşı? Yok. Ama korsan oyunlar suç sayılıyor. Bu kadar basit. Boş muhalefetlik yapma.
Kuzum sakin ol. Sitelerin gelirlerinden "Çaldığını" kabul ettiğin sürece kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı