Drxer Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Telefona Custom ROM yüklicektim ADB programı çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varsa acil yazabilir mi? Açtığım zaman help komutundaki yazılar çıkıp kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2025
Telefona Custom ROM yüklicektim ADB programı çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varsa acil yazabilir mi? Açtığım zaman help komutundaki yazılar çıkıp kapanıyor.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.073 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #2 Drxer dedi: Telefona Custom ROM yüklicektim ADB programı çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varsa acil yazabilir mi? Açtığım zaman help komutundaki yazılar çıkıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Selam, silip tekrardan yüklemeyi denediniz mi?
Drxer dedi: Telefona Custom ROM yüklicektim ADB programı çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varsa acil yazabilir mi? Açtığım zaman help komutundaki yazılar çıkıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Selam, silip tekrardan yüklemeyi denediniz mi?
Drxer Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #3 Atakan K dedi: Selam, silip tekrardan yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ABS host kill start komutlarını denedim. Drxer dedi: Denedim ABS host kill start komutlarını denedim. Genişletmek için tıkla... Veya ADB yerine kullanabileceğim bir yazılım varsa onu da kullanabilirim.
Atakan K dedi: Selam, silip tekrardan yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ABS host kill start komutlarını denedim. Drxer dedi: Denedim ABS host kill start komutlarını denedim. Genişletmek için tıkla... Veya ADB yerine kullanabileceğim bir yazılım varsa onu da kullanabilirim.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 21 Şubat 2025 #4 Drxer dedi: Telefona Custom ROM yüklicektim ADB programı çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varsa acil yazabilir mi? Açtığım zaman help komutundaki yazılar çıkıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Terminal'i ADB'nin olduğu klasörde aç.
Drxer dedi: Telefona Custom ROM yüklicektim ADB programı çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varsa acil yazabilir mi? Açtığım zaman help komutundaki yazılar çıkıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Terminal'i ADB'nin olduğu klasörde aç.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.073 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #5 Tamamdır, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla aşağıdaki komutları yazın. cd.. cd.. cd Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot Bu komutları girdikten sonra işlemleri yapabilirsiniz.
Tamamdır, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla aşağıdaki komutları yazın. cd.. cd.. cd Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot Bu komutları girdikten sonra işlemleri yapabilirsiniz.
Drxer Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #6 Atakan K dedi: Tamamdır, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla aşağıdaki komutları yazın. cd.. cd.. cd Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot Bu komutları girdikten sonra işlemleri yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sistem belirtilen yolu bulamıyor dedi.
Atakan K dedi: Tamamdır, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla aşağıdaki komutları yazın. cd.. cd.. cd Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot Bu komutları girdikten sonra işlemleri yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sistem belirtilen yolu bulamıyor dedi.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.073 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #7 Drxer dedi: Yok hocam sistem belirtilen yolu bulamıyor dedi. Genişletmek için tıkla... Yalnızca C:/ yazıyor değil mi CMD'de?
Drxer dedi: Yok hocam sistem belirtilen yolu bulamıyor dedi. Genişletmek için tıkla... Yalnızca C:/ yazıyor değil mi CMD'de?
Drxer Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #8 Sizin bildiğiniz bir link varsa oradan indirip deneyeyim hocam. Atakan K dedi: Yalnızca C:/ yazıyor değil mi CMD'de? Genişletmek için tıkla... Evet.
Sizin bildiğiniz bir link varsa oradan indirip deneyeyim hocam. Atakan K dedi: Yalnızca C:/ yazıyor değil mi CMD'de? Genişletmek için tıkla... Evet.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.073 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #9 Drxer dedi: Sizin bildiğiniz bir link varsa oradan indirip deneyeyim hocam. Evet. Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Minimal ADB ve Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools xiaomitools.com
Drxer dedi: Sizin bildiğiniz bir link varsa oradan indirip deneyeyim hocam. Evet. Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Minimal ADB ve Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools xiaomitools.com
Drxer Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #10 Terminalde şu an start ADB komutu veriyorum yazılar aşagı doğru iniyor kapanıyor. Bu program çalıştı sağ olun hocamda bu programda recoveryi hamgi komutla yazdırıyoruz? Bir de ROM'u? Tamamdır hocam flash help yazınca çıktı çok teşekkürler. iyiakşamlar. Son düzenleme: 21 Şubat 2025
Terminalde şu an start ADB komutu veriyorum yazılar aşagı doğru iniyor kapanıyor. Bu program çalıştı sağ olun hocamda bu programda recoveryi hamgi komutla yazdırıyoruz? Bir de ROM'u? Tamamdır hocam flash help yazınca çıktı çok teşekkürler. iyiakşamlar.