Adblock Korsan Kullanım Sayılmalı mı?

AdBlock senin vicdanına kalan bir durum. Ben kullanıyorum. Siteler gelirlerini sadece reklamdan karşılamıyor. Google vignette olayı var buradanda para kazanıyorlar.

AdBlock senin vicdanına kalan bir durum. Ben kullanıyorum. Siteler gelirlerini sadece reklamdan karşılamıyor. Google vignette olayı var buradanda para kazanıyorlar.
Kullanılıp kullanılmaması umrumda değil açıkcası tek derdim kullanıyorum ama Yasak değil ki, korsan değil ki, napcan, kullanırım sanane diyen tayfadan. Gidip somalide korsanlık yapsanızda umrumda olmaz açıkcası sadece ağlatmak istedim milleti ve ağladılar sağolsunlar

Adblock kullansam da bile sadece reklamları göstermiyor. Ben yine reklamı görmüş sayılıyorum. Alan memnun, satan memnun. Neden bu kadar tepki gösterdiniz herkese? Her neyse konuyu sessize alıyorum. İyi geceler size.

Adblock kullansam da bile sadece reklamları göstermiyor. Ben yine reklamı görmüş sayılıyorum. Alan memnun, satan memnun. Neden bu kadar tepki gösterdiniz herkese? Her neyse konuyu sessize alıyorum. İyi geceler size.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…