Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 1 Nisan 2021 #11 Yavuz_Çetin dedi: Edge kullanıyorum ve şu an kullandığım AdBlock'dan hiç memnun değilim. (Ne olduğunu bilmiyorum.) Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... AdGuard'ı deneyin. Edge eklentisi de var.
Yavuz_Çetin dedi: Edge kullanıyorum ve şu an kullandığım AdBlock'dan hiç memnun değilim. (Ne olduğunu bilmiyorum.) Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... AdGuard'ı deneyin. Edge eklentisi de var.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 1 Nisan 2021 #12 Yavuz_Çetin dedi: Edge'de kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz.
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Nisan 2021 #13 Tarayıcıya eklenti olarak kuracaksanız AdGuard'ı öneririm. Birkaç filtreden sonra hiçbir sorun yaşamıyorsunuz.
Tarayıcıya eklenti olarak kuracaksanız AdGuard'ı öneririm. Birkaç filtreden sonra hiçbir sorun yaşamıyorsunuz.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.588 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 1 Nisan 2021 #15 AdGuard istersen PC'ye de kurabilirsin yaş kısıtlaması getirebiliyor.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #16 AdGuard Reklam Engelleyici - Microsoft Edge Addons Make Microsoft Edge your own with extensions that help you personalize the browser and be more productive. microsoftedge.microsoft.com uBlock Origin - Microsoft Edge Addons Make Microsoft Edge your own with extensions that help you personalize the browser and be more productive. microsoftedge.microsoft.com
AdGuard Reklam Engelleyici - Microsoft Edge Addons Make Microsoft Edge your own with extensions that help you personalize the browser and be more productive. microsoftedge.microsoft.com uBlock Origin - Microsoft Edge Addons Make Microsoft Edge your own with extensions that help you personalize the browser and be more productive. microsoftedge.microsoft.com
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #17 Yavuz_Çetin dedi: Edge'de kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tam billmiyorum ama kullanabilirsiniz büyük ihtimalle.
Yavuz_Çetin dedi: Edge'de kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tam billmiyorum ama kullanabilirsiniz büyük ihtimalle.
Ouzkaann Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 188 Çözümler 2 Yer https://www.google.com/maps/@33.8895674,-118.21533 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Sporcu 1 Nisan 2021 #18 AdGuard en iyi adblocker. Zararlı olabilecek siteleri girmeden önce uyarıyor. Buradan eklentiyi alabilirsin. AdGuard AdBlocker - Chrome Web Store Unmatched adblock extension against advertising and pop-ups. Blocks ads on Facebook, YouTube and all other websites. chrome.google.com
AdGuard en iyi adblocker. Zararlı olabilecek siteleri girmeden önce uyarıyor. Buradan eklentiyi alabilirsin. AdGuard AdBlocker - Chrome Web Store Unmatched adblock extension against advertising and pop-ups. Blocks ads on Facebook, YouTube and all other websites. chrome.google.com
AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #19 AdGuard candır gerisi boş bir heyecandır.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #20 Peki uBlock Origin mi AdGuard mı?