AdBlock önerisi

Chrome'den vazgeçmeniz temennim... Edge güzel.. keşke Firefox kullansanız...

Vazgeçemiyorsanız istemeye istemeye iki öneri.. İşinize yarayacak mı bilemem..
İki güvenilir ve güzel reklam engelleyici.. Ghostery ve adnauesam

Hocam başka öneriniz var mı?

Reklam engelleyici kanadı başarılı olan ve uBlock Origin'i engellemeyen Brave kullanıyorum. Gayet güzel ancak Türkçe çevirisi pek tatmin etmiyor. O yüzden bir İngilizce makale okuyacağım veya antivirüs sonuçları ve incelemeleri araştırması yapacağım zaman Edge kullanıyorum. Yani ortaklaşa.

Ayrıca Chrome'de video renk düzeltmesi olmaması da cabası. Edge'de ve Opera GX de var. Opera GX de güzel görüntüsü, arka planda melodi çalması ve güzel bir video deneyimi ile tercih edilebilir. Ayrıca oldukça özelleştirilebilir bir yapıya sahip.

uBlock Origin Lite kullanıyorum. Filtrelerden "ideal" modunu seçince reklamları engelliyor. Shorts silme özelliği vs. bilmiyorum.

YouTube reklamlarını tam anlamıyla engellemiyor ve ayrıca kaçak sitelerdeki reklamlara da pek bir etki gösteremiyor. Aynısı ABP için de geçerli. Ben telefonda da PC de de en çok Brave kullanıyorum.

Son düzenleme:
Reklam engelleyici kanadı başarılı olan ve uBlock Origin'i engellemeyen Brave kullanıyorum. Gayet güzel ancak Türkçe çevirisi pek tatmin etmiyor. O yüzden bir İngilizce makale okuyacağım veya antivirüs sonuçları ve incelemeleri araştırması yapacağım zaman Edge kullanıyorum. Yani ortaklaşa.

Ayrıca Chrome'de video renk düzeltmesi olmaması da cabası. Edge'de ve Opera GX de var. Opera GX de güzel görüntüsü, arka planda melodi çalması ve güzel bir video deneyimi ile tercih edilebilir. Ayrıca oldukça özelleştirilebilir bir yapıya sahip.

YouTube reklamlarını tam anlamıyla engellemiyor ve ayrıca kaçak sitelerdeki reklamlara da pek bir etki gösteremiyor. Aynısı ABP için de geçerli. Ben telefonda da PC de de en çok Brave kullanıyorum.

Firefox nasıldır hocam?

Firefox nasıldır hocam?

Türkçe çeviri tarafı yine aynı derecede sıkıntılı ancak genel kullanımda güzel, özelleştirilebilirliği iyi, uBlock Origin'i engellemiyor, güvenlik ve gizlilik odaklı. Ama ben Brave'yi tercih ederim. Bana daha tatlı geliyor yapı itibarıyla. Tabii ki kullanmak istersen üzmez.

Firefox nasıldır hocam?
Türkçe çeviri tarafını biraz iyileştirmişler aslında. Kullanılabilir. Tekrar yükledim şimdi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı