mustafa3501 Kilopat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 327 14 Mayıs 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Adblock Plus indirmeyi düşünüyorum. İndirmeden önce, Adblock Plus, bana gezdiğim yerleri görebileceğini söylüyor. Buna tamam mı demeliyim? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Adblock Plus indirmeyi düşünüyorum. İndirmeden önce, Adblock Plus, bana gezdiğim yerleri görebileceğini söylüyor. Buna tamam mı demeliyim? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Mayıs 2014 #2 Eğer dememe gibi bir şansın varsa deme. İşin gerçeği şu ki AdBlock Plus aslında işine gelen reklamları engelliyor
Eğer dememe gibi bir şansın varsa deme. İşin gerçeği şu ki AdBlock Plus aslında işine gelen reklamları engelliyor
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 29 Aralık 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Eğer dememe gibi bir şansın varsa deme. İşin gerçeği şu ki AdBlock Plus aslında işine gelen reklamları engelliyor Genişletmek için tıkla... Hocam derdim konuyu hortlatmak değil, soru sormak istiyorum. Mesela Brave ve Opera gibi tarayıcılarda kendinden adblocker var. Peki onlar da işine geleni mi engelliyor?
Recep Baltaş dedi: Eğer dememe gibi bir şansın varsa deme. İşin gerçeği şu ki AdBlock Plus aslında işine gelen reklamları engelliyor Genişletmek için tıkla... Hocam derdim konuyu hortlatmak değil, soru sormak istiyorum. Mesela Brave ve Opera gibi tarayıcılarda kendinden adblocker var. Peki onlar da işine geleni mi engelliyor?