LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 19 Ekim 2018 #1 Adblock Plus kullanıyorum. Düne kadar sorun yoktu. Dün gece chrome yeni sürümü gelmiş ve onu yükledim. Sorunlar oluşmaya başladı. Tarayıcıyı silip baştan yükledim ama olmuyor. Bunu operadan yazıyorum Sayfalar böyle kalıyor.
Adblock Plus kullanıyorum. Düne kadar sorun yoktu. Dün gece chrome yeni sürümü gelmiş ve onu yükledim. Sorunlar oluşmaya başladı. Tarayıcıyı silip baştan yükledim ama olmuyor. Bunu operadan yazıyorum Sayfalar böyle kalıyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 19 Ekim 2018 #2 Biz Adblock için herhangi bir engelleme koymadık, kullanılmasını tasvip etmiyoruz ve teknik destek de vermiyoruz. Eklenti geliştiricisine sorun.
Biz Adblock için herhangi bir engelleme koymadık, kullanılmasını tasvip etmiyoruz ve teknik destek de vermiyoruz. Eklenti geliştiricisine sorun.