AdBlock reklamı engellemiyor

Adblock, adblock plus, adguard ve hatta önceden önerdiğim ublock origin uzantısını bırakmanızı tavsiye ediyorum.
Yeni açık kaynak kodlu alt yapısı ublock origin olan Nano adblocker eklentisini öneriyorum. Bu eklentinin yanına Nano defender eklentisini de kurarsanız herhangi bir şekilde reklam görme olasılığınız çok düşüktür. Ublock origin bazı sorunlar nedeniyle bellek tüketimi konusunda sıkıntı çıkarmaya başladı.

Aynı şekilde site görselini bozmadan sağ ve sol kenarlara reklam koyarsanız çok güzel olacaktır. O zaman insanların bu reklamları engelleyeceğini sanmıyorum. @Recep Baltaş

Özellikle resimde göründüğü gibi reklam engelleyici kapalıyken forum çok hoş durmuyor.

Görünümü bozmadan aşağıdaki resimdeki gibi kenarlara eklenirse çok daha iyi olacaktır.

AdBlock girdiğim her yerdeki bir çok reklamı engelliyor.
Ancak Technopat Sosyal'deki baştaki reklamı engelleyemiyor.
Neden acaba?
Eki Görüntüle 384190
Mermi yaparlar zırh yaparlar çelik zırh yaparlar zırh delici mermi yaparlar bu işin sonu yok . O adblock eski sürüm onu kırmayı başardılar farklı sürüm denemelisin. Ben ( uBlock Origin 1.18.16 ) bunu kullanıyorum memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…