profmurat Femtopat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #11 AzReAl dedi: Hocam yok be bence bi etkisi yoktur sizinki öylemi ? Genişletmek için tıkla... Tam emin olmamakla beraber bir tık bozuyormuş hissine kapılıyorum.
AzReAl dedi: Hocam yok be bence bi etkisi yoktur sizinki öylemi ? Genişletmek için tıkla... Tam emin olmamakla beraber bir tık bozuyormuş hissine kapılıyorum.
insanazoradam Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 179 31 Mayıs 2023 #12 profmurat dedi: Tam emin olmamakla beraber bir tık bozuyormuş hissine kapılıyorum. Genişletmek için tıkla... bi sıkıntı olmuyor gene aynı kalite
profmurat dedi: Tam emin olmamakla beraber bir tık bozuyormuş hissine kapılıyorum. Genişletmek için tıkla... bi sıkıntı olmuyor gene aynı kalite
ege2e Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #13 AzReAl dedi: Arkadaşlar, AdBlock yani reklam engelleyici kullanıyorum. Bunun YouTuber'lara gelir düşüklüğü olur mu? Genişletmek için tıkla... Google zaten milyarlarca dolar kazanıyor senin reklamını adamı batıracak.
AzReAl dedi: Arkadaşlar, AdBlock yani reklam engelleyici kullanıyorum. Bunun YouTuber'lara gelir düşüklüğü olur mu? Genişletmek için tıkla... Google zaten milyarlarca dolar kazanıyor senin reklamını adamı batıracak.