Adblocker çalışmıyor

Google artık reklam engelleyicilerinin çalışmamasını sağlıyor, tarayıcı olarak Brave kullanın.

Vallahi herkes yorum yazmış ilk yazan siz olduğunuz için bunu cevaplıyorum uBlock Origin yükledim şu an hiçbir sıkıntı yok.

Vallahi herkes yorum yazmış ilk yazan siz olduğunuz için bunu cevaplıyorum uBlock Origin yükledim şu an hiçbir sıkıntı yok.

Şu anda bir soeun yok ama bilin diye söylüyorum ileride olacak.

Hocam bende bu sorunla karşılaştım ve yeni bir adblocker buldum. 2 tane ve taş gibi çalışıyor.
Spotify denedim bir sorun çıkmadı, ve YouTube içinde bir adblocker kullanıyorum onda da bir sorun yok isimleri:
AdBlock Suite.
Youtube™için AdBlock.
Bunları kullanıyorum ve hiçbir sorun yok. Dilerseniz sizde kullanabilirsiniz tarayıcı değiştirmenize gerek yok, tabii ben Chrome kullanıyorum.

Bin defa dedim şu anda çalışıyor evet, ama ileride çalışmayacak ben o yüzden kesin bir çözüm sundum.

Tamam hocam sizin çözümünüzde güzeldir ben görmedim.

Ben sanada Brave veya Firefox kullanmasını önerdim senin çözümün de sayılır ama o geçici 3-4 ay sonra işlevsiz olur.

Konuda iki tane arkadaş bol keseden sallamışlar. Manifest V3 geçiş yapmadılar. Halen Ublock Origin ve AdGuard çalışıyor. Ayrıca bu uzantıların V3 için yapılan uzantıları da gayet reklam engelliyor. Yani V3 geçecekleri 2024 yılında, ertelenme ihtimali var. Reklam engelleme öyle yok olmayacak.

Yanlış bilgiyi inatla doğru gibi pazarlayan arkadaşları göz ardı etmenizi öneririm.

Adblock Plus'u kaldır şu uzantıyı veya AdGuard kur.

Adblock ve Adblock Plus gibi uzantılar varsayılan olarak reklam engelleme filtresi kapalı geliyor. Çok engellemek istiyorsan aç diyorlar. Veri toplama uzantısından hallice oldular.

Ben şu anda çalışmıyor demedim ileride çalışacak dedim, önce yazdığımı anla sonra fikrime itiraz et.

Evet zaten u block origin kurdum yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…