R Randoming321 Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #1 Adblocker'ın MP3 dönüstürücüsünde indire basmadan indirmis sayılır mıyım? Telifli bir video izlerken MP3 dönüstürücüsü calısmıyordu da sıkıntı çıkar mı? Yanıtlarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2022
Adblocker'ın MP3 dönüstürücüsünde indire basmadan indirmis sayılır mıyım? Telifli bir video izlerken MP3 dönüstürücüsü calısmıyordu da sıkıntı çıkar mı? Yanıtlarsanız sevinirim.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 18 Eylül 2022 #2 Yasal değil ama indirmekten sorun çıkmaz. Tekrar başka platformlara yükleme yeterli. Bu kadar korkma.
Yasal değil ama indirmekten sorun çıkmaz. Tekrar başka platformlara yükleme yeterli. Bu kadar korkma.
R Randoming321 Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #3 @Silinen üye video da indirmek te yasak diyor du da indirmis sayılır mıyım peki yanıtlarsan sevinirim. @Silinen üye. Sonucta indir buttonuna basmadım.
@Silinen üye video da indirmek te yasak diyor du da indirmis sayılır mıyım peki yanıtlarsan sevinirim. @Silinen üye. Sonucta indir buttonuna basmadım.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 18 Eylül 2022 #4 Randoming321 dedi: @Silinen üye video da indirmek te yasak diyor du da indirmis sayılır mıyım peki yanıtlarsan sevinirim. @Silinen üye. Sonucta indir buttonuna basmadım. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Herkes bir çok video indiriyor, sorun olsa hepimiz ceza almıştık şuan.
Randoming321 dedi: @Silinen üye video da indirmek te yasak diyor du da indirmis sayılır mıyım peki yanıtlarsan sevinirim. @Silinen üye. Sonucta indir buttonuna basmadım. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Herkes bir çok video indiriyor, sorun olsa hepimiz ceza almıştık şuan.
R Randoming321 Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #5 @Silinen üye sadece cihaza indirmis sayılır mıyım video +18'di onun icin biraz tırstım. FBI warning uyarısı vardı. @Silinen üye Onun icin indirmis sayılır mıyım diye soruyorum. @Silinen üye yanıtlarsanız sevinirim hocam.
@Silinen üye sadece cihaza indirmis sayılır mıyım video +18'di onun icin biraz tırstım. FBI warning uyarısı vardı. @Silinen üye Onun icin indirmis sayılır mıyım diye soruyorum. @Silinen üye yanıtlarsanız sevinirim hocam.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 18 Eylül 2022 #6 Randoming321 dedi: @Silinen üye sadece cihaza indirmis sayılır mıyım video +18'di onun icin biraz tırstım. FBI warning uyarısı vardı. @Silinen üye Onun icin indirmis sayılır mıyım diye soruyorum. @Silinen üye yanıtlarsanız sevinirim hocam. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Sayılmazsın.
Randoming321 dedi: @Silinen üye sadece cihaza indirmis sayılır mıyım video +18'di onun icin biraz tırstım. FBI warning uyarısı vardı. @Silinen üye Onun icin indirmis sayılır mıyım diye soruyorum. @Silinen üye yanıtlarsanız sevinirim hocam. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Sayılmazsın.