Semihfuat32 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 9 Mayıs 2021 #11 Dreyal dedi: Herhangi bir adblocker kullanırken bankamın sitesine girdiğimde bilgilerim çalınabilir mi veya herhangi bir hesap bilgilerim? Genişletmek için tıkla... Ublock origin hem verimli hem de güvenilir. Üstelik açık kaynak kodlu.
Dreyal dedi: Herhangi bir adblocker kullanırken bankamın sitesine girdiğimde bilgilerim çalınabilir mi veya herhangi bir hesap bilgilerim? Genişletmek için tıkla... Ublock origin hem verimli hem de güvenilir. Üstelik açık kaynak kodlu.
talatkati Picopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 338 Makaleler 4 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #12 Bilgisayar dediğimiz sistem zaten süzgeç gibi. Her taraftan açıklar fışkırıyor. Adblocktan pek de bir şey olmaz. İlla güvenilir bir şey istersen ben adblock plus kullanıyorum.
Bilgisayar dediğimiz sistem zaten süzgeç gibi. Her taraftan açıklar fışkırıyor. Adblocktan pek de bir şey olmaz. İlla güvenilir bir şey istersen ben adblock plus kullanıyorum.
Dreyal Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #13 Arkadaşlar hepinize cevaplarınız ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum sağolun. Son düzenleme: 9 Mayıs 2021