erbiltunga017 Centipat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #1 addlnprocess.exe görev yöneticisine baktığımda işlemcinin %50'sini yiyordu dosya konumu açtım Framework çıktı ben bunu nasıl devre dışı bırakabilirim?
addlnprocess.exe görev yöneticisine baktığımda işlemcinin %50'sini yiyordu dosya konumu açtım Framework çıktı ben bunu nasıl devre dışı bırakabilirim?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 13 Mart 2022 #2 Sağ tık ile görevi sonlandırmaya basarak kapatabilirsin ama her zaman kapatamayabilirsin.
erbiltunga017 Centipat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #3 Silinen üye dedi: Sağ tık ile görevi sonlandırmaya basarak kapatabilirsin ama her zaman kapatamayabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam kapatdığım gibi 2 saniyede yine açılıyo
Silinen üye dedi: Sağ tık ile görevi sonlandırmaya basarak kapatabilirsin ama her zaman kapatamayabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam kapatdığım gibi 2 saniyede yine açılıyo
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #4 Onu kapattamazsın diye biliyorum kapatırsanda oyun oynayamazsın (belirli oyunlar) Microsoft Visual C++ indirince geliyordu galiba.
Onu kapattamazsın diye biliyorum kapatırsanda oyun oynayamazsın (belirli oyunlar) Microsoft Visual C++ indirince geliyordu galiba.
SpiderMan64 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1.742 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #5 erbiltunga017 dedi: addlnprocess.exe görev yöneticisine baktığımda işlemcinin %50'sini yiyordu dosya konumu açtım Framework çıktı ben bunu nasıl devre dışı bırakabilirim? Genişletmek için tıkla... Kapatın bilgisayarınıza mining yapılabilir belki onun için Malwarebytes ve Kaspersky indir tam tarama yap virüs olabilir. Erdym dedi: Onu kapattamazsın diye biliyorum kapatırsanda oyun oynayamazsın (belirli oyunlar) Microsoft Visual C++ indirince geliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam o exeyi ilk defa görüyorum Visual'da olabilir.
erbiltunga017 dedi: addlnprocess.exe görev yöneticisine baktığımda işlemcinin %50'sini yiyordu dosya konumu açtım Framework çıktı ben bunu nasıl devre dışı bırakabilirim? Genişletmek için tıkla... Kapatın bilgisayarınıza mining yapılabilir belki onun için Malwarebytes ve Kaspersky indir tam tarama yap virüs olabilir. Erdym dedi: Onu kapattamazsın diye biliyorum kapatırsanda oyun oynayamazsın (belirli oyunlar) Microsoft Visual C++ indirince geliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam o exeyi ilk defa görüyorum Visual'da olabilir.