Miner olabilir. Kaspersky Cloud Free Security ve Malwarebytes Free ile bilgisayarı "Ağ ile güvenli mod" a alıp tam tarama yapın.Merhaba, bugün 21.50 gibi bilgisayar başından kalktım ve geri geldiğimde bilgisayar bağırıyordu resmen. Görev Yöneticisi'ni açtığımda bu programı gördüm ve kapatılmıyor da ne yapmam gerek?
Bende öyle düşünüyordum ekran kartını devre dışı bırakmak zorunda kaldım çok fazla ısınmaya başladıMiner olabilir. Kaspersky Cloud Free Security ve Malwarebytes Free ile bilgisayarı "Ağ ile güvenli mod" a alıp tam tarama yapın.
Dediğimi yapın. Ek olarak hala düzelmezse ESET SysRescue, Emsisoft Emergency Kit uygulayabilirsiniz.Bende öyle düşünüyordum ekran kartını devre dışı bırakmak zorunda kaldım çok fazla ısınmaya başladı
malware indiriyorum şuan olmazsa format atacağımDediğimi yapın. Ek olarak hala düzelmezse ESET SysRescue, Emsisoft Emergency Kit uygulayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.