MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Kasım 2023 #1 1 hafta için PC lazım. Kiralamayı düşünüyorum. Güvenilir midir? Teşekkürler.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 23 Kasım 2023 #2 Güvenilir.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.429 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Kasım 2023 #3 Evet güvenilir. İnternet kafelerinde eskiden çok takılıyordum
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Kasım 2023 #4 Motionless IN White dedi: Evet güvenilir. İnternet kafelerinde eskiden çok takılıyordum Genişletmek için tıkla... Hocam kiraladıkları PC'ler sanırım internet kafede koydukları PC değil mi? Kozmetik açısından bir sorun yaşar mıyım? @Herixa Komik olan nedir dostum?
Motionless IN White dedi: Evet güvenilir. İnternet kafelerinde eskiden çok takılıyordum Genişletmek için tıkla... Hocam kiraladıkları PC'ler sanırım internet kafede koydukları PC değil mi? Kozmetik açısından bir sorun yaşar mıyım? @Herixa Komik olan nedir dostum?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 23 Kasım 2023 #5 MehmetSLH dedi: @Herixa Komik olan nedir dostum? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, profil fotoğrafınız komik geldi.
MehmetSLH dedi: @Herixa Komik olan nedir dostum? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, profil fotoğrafınız komik geldi.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.429 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Kasım 2023 #6 @MehmetSLH O konuda hiçbir fikrim yok lakin kiraladıkları bilgisayarlar için kontrat türevi bir şey imzalatıyor olabilirler. Kozmetik olarak sorun yaşamazsınız klasik İnternet kafeler gibi değil, baya temiz ve düzgün bilgisayarlara sahip.
@MehmetSLH O konuda hiçbir fikrim yok lakin kiraladıkları bilgisayarlar için kontrat türevi bir şey imzalatıyor olabilirler. Kozmetik olarak sorun yaşamazsınız klasik İnternet kafeler gibi değil, baya temiz ve düzgün bilgisayarlara sahip.