Highward Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 136 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 9 Ocak tarihinde siparişini verdiğim ürünüm dünden bu yana kargoya verildi olarak görünüyor. Ancak kargo takip numarası falan hiçbir yerde yazmıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum çalmıyor, WP desteklerine yazıyorum bakan yok. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2021
9 Ocak tarihinde siparişini verdiğim ürünüm dünden bu yana kargoya verildi olarak görünüyor. Ancak kargo takip numarası falan hiçbir yerde yazmıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum çalmıyor, WP desteklerine yazıyorum bakan yok.
Fisikopat Kilopat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 395 Makaleler 2 12 Ocak 2021 #2 Bende de aynı durum oldu, ilk başta işkillenmiştim ama bir gün sonra düştü sisteme. Biraz geç işliyorlar sanırım. Endişe edecek bir durum yok. XPG Core Reactor almıştım, Logitech logolu bir kutuya koymuşlardı. Mermi atsan zor girer.
Bende de aynı durum oldu, ilk başta işkillenmiştim ama bir gün sonra düştü sisteme. Biraz geç işliyorlar sanırım. Endişe edecek bir durum yok. XPG Core Reactor almıştım, Logitech logolu bir kutuya koymuşlardı. Mermi atsan zor girer.
Highward Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 136 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #3 Fisikopat dedi: Bende de aynı durum oldu, ilk başta işkillenmiştim ama bir gün sonra düştü sisteme. Biraz geç işliyorlar sanırım. Endişe edecek bir durum yok. XPG Core Reactor almıştım, Logitech logolu bir kutuya koymuşlardı. Mermi atsan zor girer. Genişletmek için tıkla... Ben de XPG Pylon modelini sipariş ettim. Bekliyorum bakalım
Fisikopat dedi: Bende de aynı durum oldu, ilk başta işkillenmiştim ama bir gün sonra düştü sisteme. Biraz geç işliyorlar sanırım. Endişe edecek bir durum yok. XPG Core Reactor almıştım, Logitech logolu bir kutuya koymuşlardı. Mermi atsan zor girer. Genişletmek için tıkla... Ben de XPG Pylon modelini sipariş ettim. Bekliyorum bakalım