Adele Adele - hit müzik

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar arabada radyoda 3 seferdir ADELE ADELE deyip de bass vuran bir müziğe denk geliyorum.
İnternet sitelerinden TOP10 listelerine bakınca göremedim.

Bileniniz mutlaka vardır diye düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bu müziği bulmama yardımcı olabilecek var mı? Az önce arabada yine denk geldi, ve lanet telefonum yine yanımda yoktu

Dediginiz şarkı Bang La decks :aide
Size tavsiyem palstation106.com sitesinden ilk 40 listesindeki şarkıları denemenizdir. Umarım memnun kalırsınız

Size tavsiyem palstation106.com sitesinden ilk 40 listesindeki şarkıları denemenizdir. Umarım memnun kalırsınız
Dostum bana çok büyük bir iyilik yaptın Şu şarkıyı bulmadan ölmek istemiyordum gerçekten, teşekkürler.

Galiba radyoda çalan müzikleri bu siteden falan alıyorlar, aradığım müzikler de varmış, tekrar çok sağol.

Ne demek , bende teşekkür ederim. Benim de son bir aydır dinlediğim şarkılardan biriydi. Bende bu şarkıyı ararken zorlanmıştım. Yardımda bulunayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…