Y Yas1nn Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 164 23 Nisan 2023 #1 ademocut.com Büyük Boyutlu USB Flash Belleğe exFat Format Nasıl Atılır Anasayfa | Sistem ve Ağ Uzmanlığı | Adem OCUT Sitedeki link ile biçimlendirme yapılsa sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2023
ademocut.com Büyük Boyutlu USB Flash Belleğe exFat Format Nasıl Atılır Anasayfa | Sistem ve Ağ Uzmanlığı | Adem OCUT Sitedeki link ile biçimlendirme yapılsa sorun çıkar mı?
grove43 Centipat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #2 Hocam bir sorun oldu mu?
Y Yas1nn Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 164 26 Ağustos 2023 #3 grove43 dedi: Hocam bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığımı tam hatırlayamıyorum fakat sanırım standart bilgasayardan biçimlendirme yaptım. Ya da mobil uygulamadan.
grove43 dedi: Hocam bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığımı tam hatırlayamıyorum fakat sanırım standart bilgasayardan biçimlendirme yaptım. Ya da mobil uygulamadan.