keko_02 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 27 6 Ağustos 2020 #1 Drone almak istiyorum ve 2000 TL bütcem var. Önerileriniz olursa sevinirim. Drone Fiyatları ve Modelleri - n11 Drone ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Drone çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Drone almak istiyorum ve 2000 TL bütcem var. Önerileriniz olursa sevinirim. Drone Fiyatları ve Modelleri - n11 Drone ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Drone çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.052 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #2 Bu fiyatlara DJI al. 2. el Spark bakabilirsin.
Mr.Mert Can Femtopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 78 Yer İstanbul/Pendik 18 Ağustos 2020 #3 Bu drone'lerin rüzgara karşı dayanıksız olduğunu duymuştum. Sen en iyisi DJI markasına bak. DJI Mavic Mini öneririm 3000TL. 2K görüntü çekebiliyor, çok dayanıklı bir drone. Burada dediğin dronun incelemesi var; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da benim dediğim DJI Mavic Mini: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Buradaki videolar reklam amaçlı konulmamıştır.)
Bu drone'lerin rüzgara karşı dayanıksız olduğunu duymuştum. Sen en iyisi DJI markasına bak. DJI Mavic Mini öneririm 3000TL. 2K görüntü çekebiliyor, çok dayanıklı bir drone. Burada dediğin dronun incelemesi var; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da benim dediğim DJI Mavic Mini: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Buradaki videolar reklam amaçlı konulmamıştır.)