Adeseden çikolata çalarken yakalanmak

• Konuyu başlatan Era
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.753

Era

Centipat
Öncelikle belirtmek isterim ki çok pişmanım. Öğle arası adeseden arkadaşlarla çikolata çalırken yakalandık, bir kağıt imzalattılar ne imzaladığımı bilmiyorum. Adresimi, babamın ve annemin ismini, TC kimlik numaramı, doğum tarihimi falan aldılar son olarak fotoğrafımı çektiler. Öğrenci olduğumuz için ve okul da adesenin yanın da olduğu için okula bir kağıt göndereceklerini söylediler. Sizlere sorum o kağıdı okula gönderirlermi gönderirlerse ne olur, sicilime bir şey olur mu, eğitim hayatıma bir şey olur mu, son olarak babamı ararlar mı veya başka neler olabilir? Sizinde başınıza böyle bir olay geldimi geldiyse mutlaka yazın. Bu arada çaldığımız şeylerin parasını ödedik market de arkadaşlar la karşılaştık onlar ödediler. Parayı öderken ben yoktum arkadaşa birdaha olursa polis falan çağırırız demişler artık yalanmı doğrumu bilmiyorum.

Benim temennim şu anda korktuğunuz şeylerin, çikolata çalmadan önce insanların aklına gelip o anda vazgeçmesi. Kim neden korkuyor ise o korkusu çalmadan önce aklına gelir ise en güzeli bu sanırım.
Geçmiş olsun diyemiyorum, cezanızı çekmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı