Rehber AdGuard DNS ile kısıtlı sitelere giriş yöntemi

Makaleler
1
Forumda birisinin ihtiyacı olduğunu gördüm.
Not: Şuanda resim eklemeye çalıştığımda site hata verdiği için resimsiz anlatacağım.
-AdGuard hesabınız yoksa AdGuard hesabı oluşturun.
-AdGuard masaüstü programını kurun.

İlk olarak bu linkten, AdGuard hesabınıza giriş yapın.
Giriş yaptıktan sonra yeni cihaz bağlama butonuna tıklayın.
Cihazınıza isim verdikten sonra sizi 4 aşamalı bir ekrana atacak, en alttaki "DNS sunucu adreslerini kullan" ayarına tıklayın.
"Şifrelenmiş DNS Sunucuları" başlığı altındaki, size özel oluşturulmuş DNS'yi kopyalayın. (DNS-over-HTTPS) Şöyle olacak: https://d.adguard-dns.com/dns-query/sizeozel AdGuard programını açıp, Ayarlar sekmesinden "DNS Koruması" ayarını seçin.
En alta inip, "Özel DNS Sunucusu ekle" yazısına tıklayın.
İk labele dns ismini sallayın. Ben hep w11 yapıyorum.
Alttaki kısma ise kopyaladığınız DNS adresini yapıştırın.
AdGuard DNS ana sayfasına gidip üst kısmında "Cihazınız korunuyor." yazısını gördüyseniz kurulum tamamdır.​

DNS ile Online oyunlarda ban riski var mı?

Neden olsun ekstra bir avantajmı sağlıyor düşmanların yerinimi gösteriyor?

Onunla alakası yok örneğin Avrupa serverında rakip 100 level geliyorsa başka serverda daha düşük rakip atıyor bunun gibi bir avantaj sağlıyor mu ban yeme riski var mı diye sordum.

Onunla alakası yok örneğin Avrupa serverında rakip 100 level geliyorsa başka serverda daha düşük rakip atıyor bunun gibi bir avantaj sağlıyor mu ban yeme riski var mı diye sordum.
Hayır, bunun pingle veya sunucu konumuyla alakası yok. İnternete yine aynı IP adresinizden bağlanıyorsunuz fakat ISS ile bağlantınız şifreleniyor. ISS, hangi site/oyun/uygulama için istek attığınızı göremiyor. Tek gördüğü, AdGuard DNS sunucularına gönderdiğiniz get/post istekleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…