DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 29 Mart 2022 #1 AdGuard DNS ayarlarını yaptım. YouTube reklamları engellemiyor. AdGuard Home kurmamı önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2022
C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #11 Kullandığınız internet servis sağlayıcısı DNS değiştirmeyi engelleme özelliğini aktif ettiyse sizin değiştireceğiniz hiçbir DNS çalışmayacaktır. Artı 0 Eksi
Kullandığınız internet servis sağlayıcısı DNS değiştirmeyi engelleme özelliğini aktif ettiyse sizin değiştireceğiniz hiçbir DNS çalışmayacaktır.
M MazlumCan Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 243 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #12 DenizED dedi: AdGuard DNS ayarlarını yaptım. YouTube reklamları engellemiyor. AdGuard Home kurmamı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Google, adguarda youtube reklamlarını engellememesi için para ödüyor. ISP sorunu falan yok yani. Son düzenleme: 8 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
DenizED dedi: AdGuard DNS ayarlarını yaptım. YouTube reklamları engellemiyor. AdGuard Home kurmamı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Google, adguarda youtube reklamlarını engellememesi için para ödüyor. ISP sorunu falan yok yani.