Plokon916 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 146 23 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, Xiaomi telefon kullanıyorum ve reklamlardan bıktım, bu yüzden AdGuard DNS'ini özel DNS olarak ayarladım. Güvenilir mi?
Arkadaşlar, Xiaomi telefon kullanıyorum ve reklamlardan bıktım, bu yüzden AdGuard DNS'ini özel DNS olarak ayarladım. Güvenilir mi?
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 23 Temmuz 2023 #2 Güvenilirlik tartışılır ama ben direkt modeme girdim DNS'i daha iyi oluyor hiçbir cihazda Google reklamları çıkmıyor.
Güvenilirlik tartışılır ama ben direkt modeme girdim DNS'i daha iyi oluyor hiçbir cihazda Google reklamları çıkmıyor.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #3 Plokon916 dedi: Arkadaşlar, Xiaomi telefon kullanıyorum ve reklamlardan bıktım, bu yüzden AdGuard DNS'ini özel DNS olarak ayarladım. Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben 1 yıldır falan kullanıyorum. Kullanıcısı çok su ana kadar hakkında kotu bir sey duymadim.
Plokon916 dedi: Arkadaşlar, Xiaomi telefon kullanıyorum ve reklamlardan bıktım, bu yüzden AdGuard DNS'ini özel DNS olarak ayarladım. Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben 1 yıldır falan kullanıyorum. Kullanıcısı çok su ana kadar hakkında kotu bir sey duymadim.
wizz007 Decapat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 149 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #4 Plokon916 dedi: Arkadaşlar, Xiaomi telefon kullanıyorum ve reklamlardan bıktım, bu yüzden AdGuard DNS'ini özel DNS olarak ayarladım. Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda uzantı olarak kullanıyorum reklam engelleyicisini. Google'da da iyi bir puanı var. DNS'i de iyidir muhtemelen. Güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Plokon916 dedi: Arkadaşlar, Xiaomi telefon kullanıyorum ve reklamlardan bıktım, bu yüzden AdGuard DNS'ini özel DNS olarak ayarladım. Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda uzantı olarak kullanıyorum reklam engelleyicisini. Google'da da iyi bir puanı var. DNS'i de iyidir muhtemelen. Güvenilir olduğunu düşünüyorum.