Adguard Home yerel ağınıza bağlı tüm cihazlarda filtreleme yapabileceğiniz açık kaynak kodlu bir yazılım.
YouTube veya başka şeylerin reklamlarını engellemek, yahut istediğiniz bir yere erişimi engellemek için kural ekliyorsunuz. Elbette şöyle filtreler mevcut, onları açabiliyorsunuz.
Lakin ben kurduğum zaman (televizyonun reklamlarıyla test ettim) reklamları hemen engellemediğini, kendim elle eklemem gerektiğini anladım. Fakat zor bir şey değil, yani sorun değil.
İşin VPS kısmına gelince ise, bu konuda araştırma yapmam lazım. Bunun hakkında bilgim yok ki -arkadaşla beni etiketlediğinize göre konuyu görmüşsünüz- ben de arkadaşın nasıl yapacağını beklemekteyim. Eğer yaparsa rehberinden ben de okuyacağım.
Bunun hakkında bilgim yok ki -arkadaşla beni etiketlediğinize göre konuyu görmüşsünüz- ben de arkadaşın nasıl yapacağını beklemekteyim. Eğer yaparsa rehberinden ben de okuyacağım.
İşin VPS kısmına gelince ise, bu konuda araştırma yapmam lazım. Bunun hakkında bilgim yok ki -arkadaşla beni etiketlediğinize göre konuyu görmüşsünüz- ben de arkadaşın nasıl yapacağını beklemekteyim. Eğer yaparsa rehberinden ben de okuyacağım.
Hocam bunu VPS kurduğumuzda nasıl kendi evimizdeki reklamları engelliyor ki?
Sonuçta o VPS'in kullandığı internet başka bizim evimizde kullandığımız internet başka.
Hocam bunu VPS kurduğumuzda nasıl kendi evimizdeki reklamları engelliyor ki?
Sonuçta o VPS'in kullandığı internet başka bizim evimizde kullandığımız internet başka.
VPS kullanarak kurduğunuz sistemin sadece 7/24 açık kalmasını sağlıyorsunuz. Kurduğunuz sistemi kendi cihazlarınızda aktifleştiriyorsunuz. Aynı ağda olmasına gerek yok. Aynı ağda olsun derseniz Raspberry Pi vb. bir cihaz gerekir. Raspberry Pi ile tamamen kendinize ait olacağı için daha güvenli olabilir.
VPS kullanarak kurduğunuz sistemin sadece 7/24 açık kalmasını sağlıyorsunuz. Kurduğunuz sistemi kendi cihazlarınızda aktifleştiriyorsunuz. Aynı ağda olmasına gerek yok.
Aynı ağda farklı cihazlar veya farklı ağda bulunan farklı cihazları gruplandırabilirler. Ve sunucularında, onlara özel proxyler atayıp farklı ağda bulunmalarına rağmen "aynı içeriği" görmeleri sağlanır. Ben düz AdGuard kullanıyorum. Ki zaten, iOS'da çalışacağından şüpheliyim.