V Volkan355 Kilopat Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Formen 4 Aralık 2024 #1 Merhaba, Adgurad programı kullanarak Discord'a nasıl girebilirm yardımcı olabilir misiniz? DNS koruması açık ve Discord'a giremiyorum.
Merhaba, Adgurad programı kullanarak Discord'a nasıl girebilirm yardımcı olabilir misiniz? DNS koruması açık ve Discord'a giremiyorum.
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.762 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 4 Aralık 2024 #2 Yanlış bilgi. AdGuard'ın DNS yönetimi, VPN gibi çözümleri de bulunmaktadır. ADGuard sadece reklam engelleyici üzerine kurulan bir programdır. Discord'a girebilmek için WARP VPN programını tercih edebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2024
ADGuard sadece reklam engelleyici üzerine kurulan bir programdır. Discord'a girebilmek için WARP VPN programını tercih edebilirsiniz.
V Volkan355 Kilopat Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Formen 4 Aralık 2024 #3 Daha önce bu sitede başka bir konuda girildiğini görmüştüm bilen var ise eğer yardımcı olur diye konu açmıştım die dedi: AdGuard DNS sayfasına girdiğinizde "Bu cihaz korunuyor." yazısı geliyor mu? Adguard'ın olması yetmiyor hocam, AdGuard DNS'i de bağlamak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Burada mevcut.
Daha önce bu sitede başka bir konuda girildiğini görmüştüm bilen var ise eğer yardımcı olur diye konu açmıştım die dedi: AdGuard DNS sayfasına girdiğinizde "Bu cihaz korunuyor." yazısı geliyor mu? Adguard'ın olması yetmiyor hocam, AdGuard DNS'i de bağlamak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Burada mevcut.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.050 Makaleler 1 Çözümler 46 4 Aralık 2024 #4 Volkan355 dedi: Daha önce bu sitede başka bir konuda girildiğini görmüştüm bilen var ise eğer yardımcı olur diye konu açmıştım Burada mevcut. Genişletmek için tıkla... Sizin için konu açacağım fakat site hata veriyor. Bekleyin açınca linkini atarım. Son düzenleme: 4 Aralık 2024
Volkan355 dedi: Daha önce bu sitede başka bir konuda girildiğini görmüştüm bilen var ise eğer yardımcı olur diye konu açmıştım Burada mevcut. Genişletmek için tıkla... Sizin için konu açacağım fakat site hata veriyor. Bekleyin açınca linkini atarım.