Adguard para verilmeye değer mi?

176185

Kilopat
Makaleler
4
Sayın sosyal gezerler, son dönemlerde reklam engellemeden ötürü, sitelerin sizin verilerinizi analiz etmesi ve ona göre reklam vermesi gibi şeylere kafam takıldı. Araştırmam sonucu adguard adlı bir VPN buldum, hem mobil hem PC üzerinden çalışan ve sizi izleyenleri engelleyen aynı zamanda reklamları da büyük ölçüde yok eden bir program buldum. Fiyatları da fazla pahalı değil, sizce böyle hizmet veren uygulamalar doğru çalışabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Opera'nın size faydadan çok zararı dokunur. Android 9 ve üzerini kullanıyorsanız DNS ayarlarını dns.adguard.com yaparak veya modem arayüzüne 176.103.130.130 ve 176.103.130.131 adreslerini girerek ve Brave kullanarak bir nebze güvende kalabilirsiniz. Para verecekseniz Pi-Hole kurulumu ile kendinizi çok daha ileri bir seviye güvenliğe taşıyabilirsiniz.

Opera'nın size faydadan çok zararı dokunur. Android 9 ve üzerini kullanıyorsanız DNS ayarlarını dns.adguard.com yaparak veya modem arayüzüne 176.103.130.130 ve 176.103.130.131 adreslerini girerek ve Brave kullanarak bir nebze güvende kalabilirsiniz. Para verecekseniz Pi-Hole kurulumu ile kendinizi çok daha ileri bir seviye güvenliğe taşıyabilirsiniz.
Sadece merakımdan soruyorum, bilgisayarımda opera kullanıyorum. Ne gibi zararı var?

Brave. uBlock Origin kuracak kadar bilgiye sahip olmanıza bile gerek yok, kendi reklam engelleyicisi var malum. Brave dışında bir tarayıcı kullanacaksanız, Vivaldi veya Firefox gibi, reklam engelleyici olarak uBlock Origin'i tercih edin.

Origin'i bold yazıyorum, Chrome eklenti mağazasında uBlock adında başka bir eklenti daha var. Şaşırıp onu kurmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı