AdGuard ve uBlock Origin beraber kullanılır mı?

EVANESCENCE

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek
Sizce bu ikisi birlikte kullanılır mı? Normalde aynı anda 2 reklam engelleyici kullanmanın kötü olduğunu duymuştum. Ama bir şey kafamı karıştırdı, uBlock Origin filtre listelerinde AdGuard reklam engelleyici ve gizlilik özelliğini de açabiliyoruz aynı zamanda. E bu kötü bir şeyse nasıl o zaman bu mümkün oluyor? AdGuard'ın diğer özelliklerinden de yararlanabilmek için ikisini sizce bir arada kullanmak mantıklı mı? AdGuard'ın gizlilik ve güvenlik özellikleri daha kapsamlı biliyorsunuz.

Denemeyin. Kullanılmaz. Çakışırlar ve birbirlerinin işini bozarlar. Yapan adamlar boşuna kullanmayın demiyor.

uBlock Origin filtre listelerinde AdGuard reklam engelleyici ve gizlilik özelliğini de açabiliyoruz aynı zamanda.
Öyle bir özellik açmıyorsunuz. Filtre listesini kullanıp kullanmıyorsunuz o kadar. Sobaya odun atar gibi kafalarına göre kod yazmıyorlar. Modüler yazıyorlar. Eklentiler filtre listelerini kullanıyor.

Deneyebilirsiniz ama performans düşüklüğü yaşarsınız ayrıca bazı siteler UBlock'u tespit ederken bazıları AdGuard'ı tespit ediyor bu yüzden hangisini algıladığını bulmanız gerekir. Onun dışında bahsettiğiniz şey sanırım uBlock ayarlarındaki AdGuard filtre listesi. Eğer bahsettiğiniz şey o ise o listeyi açarsanız bir sorun olacağını sanmam. Belki 1-2 tane site adblocker kullandığınızı algılar o kadar.

Eklentiyi tespit etmiyorlar. Eklentinin yaptığını tespit ediyorlar. Eklentiler büyük çoğunlukla filtre listeleriyle çalıştığı için filtre listesinde yazan şeyi eklenti yapınca oluşan sonucu tespit ediyorlar.
Anti-adblock zımbırtısı görürseniz bilinçli bir kullanıcı gibi raporlarsanız halledilir.

Bildiğim kadarıyla AdGuard para kazanan bir şirketin ama Ublock Origin komunity projesi. Dolayısıyla aklımda hangisi daha mahremiyete önem veriyor diye bir resim çizebiliyorum. Ben Ublock Origin tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…