S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 15 Ekim 2024 #1 Merhaba. Linkteki ayakkabi alınır mı? Kullanan var mi? Veya başka önerisi olan varsa yazabilirsiniz. Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2024
Merhaba. Linkteki ayakkabi alınır mı? Kullanan var mi? Veya başka önerisi olan varsa yazabilirsiniz. Amazon.com.tr
Nikolata Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 14 12 Ocak 2025 #2 Güzel bir model ve sağlam bir ayakkabıya benziyor. 3 bin lira diyor ama satıcısı Amazon olsa düşünmezdim fakat başka satıcılara pek güvenemiyorum.
Güzel bir model ve sağlam bir ayakkabıya benziyor. 3 bin lira diyor ama satıcısı Amazon olsa düşünmezdim fakat başka satıcılara pek güvenemiyorum.
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 12 Ocak 2025 #3 Nikolata dedi: Güzel bir model ve sağlam bir ayakkabıya benziyor. 3 bin lira diyor ama satıcısı Amazon olsa düşünmezdim fakat başka satıcılara pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, 1 ay kadar once ayni satıcı farkli siteden aldim, memnunum.
Nikolata dedi: Güzel bir model ve sağlam bir ayakkabıya benziyor. 3 bin lira diyor ama satıcısı Amazon olsa düşünmezdim fakat başka satıcılara pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, 1 ay kadar once ayni satıcı farkli siteden aldim, memnunum.