Dexter Morgan
Decapat
Selam dostlar, stan smith, superstar benzeyen, tabanı küçük olmayan, 3, 5-4 olsa iyi olur. Böyle bir ayakkabı önerebilme şansınız var mı bütçe çok fazla olmadıkça fark etmez.
Selam dostlar, stan smith, superstar benzeyen, tabanı küçük olmayan, 3, 5-4 olsa iyi olur. Böyle bir ayakkabı önerebilme şansınız var mı bütçe çok fazla olmadıkça fark etmez.
Ultraboost bende var neden oyle dediniz kiUltraboost harici herhangi bir Adidas modelini alabilirsiniz![]()
Var mı öneriniz hocam çünkü çoğu ayakkabı istediğim gibi değilUltraboost harici herhangi bir Adidas modelini alabilirsiniz![]()
Açıkçası bu zamana kadar deneyimlediğim 2 ultraboost serisi beni hüsrana uğrattı.Son 2 sezondur denemedim ama ne yalan söyleyeyim.Siz ne zaman aldınız?Ultraboost bende var neden oyle dediniz ki![]()
Var mı öneriniz hocam çünkü çoğu ayakkabı istediğim gibi değil
Hocam bir tane ayakkabı beğendim topuk boyu 1-4 cm diyor ne demek bu? Düz taban amaHocam bu tarz ayakkabıların taraklı ayaklarda sorun yaratması ihtimali var.
Bu bütçede outdoor veya daha sportif türdeki ayakkabılara yönelmenizi öneririm.
Bu bütçede özellikle luka 2/dame serisinin son 2 ayakkabısından birisi/FF MT2/Wave lightning öneririm.
Hocam bir tane ayakkabı beğendim topuk boyu 1-4 cm diyor ne demek bu? Düz taban ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.