Adidas ayakkabıdaki kırılmalar normal mi?

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Adidas breaknet 2.0 modelini daha yeni Korayspor'dan, Hepsiburada üzerinden satın aldım. Bugün ilk kez giydim ama hemen bu şekilde sorun çıktı. Bu durum bu modelde normal mi? Değilse, satıcı iade sürecinde yardımcı olur mu? Böyle şeyleri önlemenin bir yolu var mı? Öğrenciyim ve özellikle orijinal ürün alayım diye düşünmüştüm ama ilk giydiğim gün böyle bir sorun yaşamak moralimi bozdu.

IMG_20250421_194117.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığım istisnasız her modelde oluyor. 45.5 46 giyiyorum olmayanlar yaklaşık 25 sene falan evvel ki kaliteli zamanlarda kaldı. Şimdi özellikle daha kalitesiz üretimler geliyor bize. Hatta çabuk yırtılıyorlar. 1 senede o çatlayan yerlerin kenarlarından sağ ve solda yırtılıyor. O kadar dandik orijinal mağazadan alınma.

Ayağınızın şeklini alıyor işte. Ayrıca bence 1 gün giymeye bakılırsa iyi dayanmış bile.

Hocam normal tabii ki bükmemeye çalışmanız lazım fazla.
Hocam ayağımızın altına tahta takıp giyelim daha iyi o zaman. Dümdüz kalır ayakkabı.

Orjinal olan ayakkabıların hepsi istisnasız önü kırılır, bu olmazsa buraya konu açın derim.

Ayağınızın şeklini alıyor işte. Ayrıca bence 1 gün giymeye bakılırsa iyi dayanmış bile.

Hocam ayağımızın altına tahta takıp giyelim daha iyi o zaman. Dümdüz kalır ayakkabı.
O zaman deri modeller tercih etmeyeceksin hocam malzeme olarak bükülmemesi imkansız bunu siz seçiyorsunuz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı