reflexion Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar Adidas campus korn alacağım ama, ayağım 44 buçuk, 44 numara alsam sıkıntı olur mu? Kullananlar anlatabilir mi?
Arkadaşlar Adidas campus korn alacağım ama, ayağım 44 buçuk, 44 numara alsam sıkıntı olur mu? Kullananlar anlatabilir mi?
FEDUK Decapat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 353 Yer Turkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Berber 2 Mayıs 2024 #2 45 almanı tavsiye ederim benim ayağım 40 ama 41 aldım büyük PUMA yazılı bir yazın giyilen ayakkabı aldım kötüymüş hemende eskidi.
45 almanı tavsiye ederim benim ayağım 40 ama 41 aldım büyük PUMA yazılı bir yazın giyilen ayakkabı aldım kötüymüş hemende eskidi.
1Behruz1 Femtopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #3 reflexion dedi: Arkadaşlar Adidas campus korn alacağım ama, ayağım 44 buçuk, 44 numara alsam sıkıntı olur mu? Kullananlar anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben numaramdan biraz küçüğünü almıştım sıkmıştı büyüğünü almanızı tavsiye ederim çünkü çok sıkıyorlar.
reflexion dedi: Arkadaşlar Adidas campus korn alacağım ama, ayağım 44 buçuk, 44 numara alsam sıkıntı olur mu? Kullananlar anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben numaramdan biraz küçüğünü almıştım sıkmıştı büyüğünü almanızı tavsiye ederim çünkü çok sıkıyorlar.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.191 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #4 44.5 ayağım var Adidas ve Puma'da bulabilirsem her zaman 45.5 alırım yoksa çok sıkar. Kalıpları Nike gibi spor değil casual ayakkabılar hep.
44.5 ayağım var Adidas ve Puma'da bulabilirsem her zaman 45.5 alırım yoksa çok sıkar. Kalıpları Nike gibi spor değil casual ayakkabılar hep.