efeacarr Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar, indirimden Adidas forum Low beyaz aldım, okulda ve günlük hayatta giyeceğim. Sağlamlığı hakkında pek bir bilgim yok iki üç hafta sonra da yırtılmasını istemiyorum. Sizce de almalı mıydım? Dosya Ekleri 20220909_153146.jpg 145,9 KB · Görüntüleme: 559
Arkadaşlar, indirimden Adidas forum Low beyaz aldım, okulda ve günlük hayatta giyeceğim. Sağlamlığı hakkında pek bir bilgim yok iki üç hafta sonra da yırtılmasını istemiyorum. Sizce de almalı mıydım?
michaelfarradey Centipat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Türkiye, Eskişehir 9 Eylül 2022 #2 Bir aldım yazmışsınız, bir alayım mı yazmışsınız.
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 9 Eylül 2022 #3 michaelfarradey dedi: Bir aldım yazmışsınız, bir alayım mı yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Almalı mıydım? Yazıyor dikkatli okursanız.
michaelfarradey dedi: Bir aldım yazmışsınız, bir alayım mı yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Almalı mıydım? Yazıyor dikkatli okursanız.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.221 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #4 Durduk yere neden yırtılsın? Malzemesi kalite yönünden sorun çıkarmaz.
michaelfarradey Centipat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Türkiye, Eskişehir 9 Eylül 2022 #5 ÇakmaAppleÇentiği dedi: Almalı mıydım? Yazıyor dikkatli okursanız. Genişletmek için tıkla... Hocam gayet dikkatli okumuştum ama nasıl yanlış anladım hayret ettim şu an, düzeltme için teşekkürler.
ÇakmaAppleÇentiği dedi: Almalı mıydım? Yazıyor dikkatli okursanız. Genişletmek için tıkla... Hocam gayet dikkatli okumuştum ama nasıl yanlış anladım hayret ettim şu an, düzeltme için teşekkürler.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #6 Orijinal ise korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Gayet şık bir ayakkabı. Günlük hayatta neden giyilmesin?
Orijinal ise korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Gayet şık bir ayakkabı. Günlük hayatta neden giyilmesin?
efeacarr Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #7 Babaci dedi: Durduk yere neden yırtılsın? Malzemesi kalite yönünden sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç Adidas giymedim sağlamlığı konusunda dediğim gibi pek bir bilgim yoktu. Bu yüzden öğrenmek istedim teşekkürler. rexashi dedi: Orijinal ise korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Gayet şık bir ayakkabı. Günlük hayatta neden giyilmesin? Genişletmek için tıkla... Umarım orijinaldir bugün Hepsiburada sitesinden sipariş verdim, gelince anlayacağız. Cevabın için teşekkürler.
Babaci dedi: Durduk yere neden yırtılsın? Malzemesi kalite yönünden sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç Adidas giymedim sağlamlığı konusunda dediğim gibi pek bir bilgim yoktu. Bu yüzden öğrenmek istedim teşekkürler. rexashi dedi: Orijinal ise korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Gayet şık bir ayakkabı. Günlük hayatta neden giyilmesin? Genişletmek için tıkla... Umarım orijinaldir bugün Hepsiburada sitesinden sipariş verdim, gelince anlayacağız. Cevabın için teşekkürler.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #8 Orijinal değil maalesef.
efeacarr Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #9 rexashi dedi: Orijinal değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Nasıl Anladınız?
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #10 efeacarr dedi: Nasıl Anladınız? Genişletmek için tıkla... HepsiBurada, Trendyol gibi sitelerde satılan marka ayakkabılar (Nike, Adidas, Vans vb.) orijinal değildir. Bu ürünler "A kalite replika" olarak geçer.
efeacarr dedi: Nasıl Anladınız? Genişletmek için tıkla... HepsiBurada, Trendyol gibi sitelerde satılan marka ayakkabılar (Nike, Adidas, Vans vb.) orijinal değildir. Bu ürünler "A kalite replika" olarak geçer.