sağlamcı Yoctopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 Araştırıp Nike olsun puma olsun Adidas vb. beğendiğim model https://www.adidas.com.tr/tr/deportivo-ii-krampon/HP2510.html?forceSelSize=44 Alınır mı? İyi midir bu model tek bir dez avantajını maçlarda görmeyeceğim bir krampon olarak baktım.
Araştırıp Nike olsun puma olsun Adidas vb. beğendiğim model https://www.adidas.com.tr/tr/deportivo-ii-krampon/HP2510.html?forceSelSize=44 Alınır mı? İyi midir bu model tek bir dez avantajını maçlarda görmeyeceğim bir krampon olarak baktım.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.756 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 Pek kaliteli durmuyor, bir de halisahada oynayacaksan halisaha ayakkabisi almani oneririm, krampon ile halisahada oynarsan bilegini bukebilirsin.
Pek kaliteli durmuyor, bir de halisahada oynayacaksan halisaha ayakkabisi almani oneririm, krampon ile halisahada oynarsan bilegini bukebilirsin.
Görkem Efe Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2023 #3 Denemedim ama orijinal Adidas olduğu için iyidir.
MK061 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 1 15 Temmuz 2023 #4 BerkayZ87 dedi: Pek kaliteli durmuyor, bir de halisahada oynayacaksan halisaha ayakkabisi almani oneririm, krampon ile halisahada oynarsan bilegini bukebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu bütçe aralığında daha iyi bir öneriniz var mı? Biraz daha çıkabiliriz.
BerkayZ87 dedi: Pek kaliteli durmuyor, bir de halisahada oynayacaksan halisaha ayakkabisi almani oneririm, krampon ile halisahada oynarsan bilegini bukebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu bütçe aralığında daha iyi bir öneriniz var mı? Biraz daha çıkabiliriz.
sağlamcı Yoctopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #5 BerkayZ87 dedi: Pek kaliteli durmuyor, bir de halisahada oynayacaksan halisaha ayakkabisi almani oneririm, krampon ile halisahada oynarsan bilegini bukebilirsin. Genişletmek için tıkla... Valla adidas kaliteli olması muhtemel ve spor hocam demir çivi harici alabilirsin dedi kendisine de yarın söyliyeceğim. ayrıca burkma olayı riski yüksek olayını araştırıcam. Bu krampon için
BerkayZ87 dedi: Pek kaliteli durmuyor, bir de halisahada oynayacaksan halisaha ayakkabisi almani oneririm, krampon ile halisahada oynarsan bilegini bukebilirsin. Genişletmek için tıkla... Valla adidas kaliteli olması muhtemel ve spor hocam demir çivi harici alabilirsin dedi kendisine de yarın söyliyeceğim. ayrıca burkma olayı riski yüksek olayını araştırıcam. Bu krampon için
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.756 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #6 sağlamcı dedi: Valla Adidas kaliteli olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Adidas diye kaliteli olacak diye bir şey yok. Bende de Adidas SPEEDPORTAL 4 TF var ve oldukça giriş seviyesi ve kalitesiz bir ayakkabı. Ama işimi görüyor diye çok sorun etmiyorum.
sağlamcı dedi: Valla Adidas kaliteli olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Adidas diye kaliteli olacak diye bir şey yok. Bende de Adidas SPEEDPORTAL 4 TF var ve oldukça giriş seviyesi ve kalitesiz bir ayakkabı. Ama işimi görüyor diye çok sorun etmiyorum.