Adidas model ayakkabı önerisi

586539

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Hayatım boyunca hep Nike giydim. Ayaklarımda ağrılar olduğu için sadece rahat ayakkabılar giyebiliyorum. Nike pegasus alacaktım fakat bu sefer bir değişiklik yapıp Adidas almak istiyorum. Önerebileceğiniz en iyi özellikle kullandığınız modeller, Adidas modelini yazarsanız çok sevinirim. Superstar çok duydum fakat rahat mı değil mi pek anlamadım fotoğraflarından.
* Bütçe sınırım yok.

Son düzenleme:
Yukarıda önerilen Adidas modelleri fiyat olarak Pegasus modeli gibi değil. Nike Pegasus almanı öneririm. Bu fiyat aralığındaki Adidas modelleri zaten Pegasus kadar rahat değil. Bounce ve Cloudfoam var bu segmentte Adidas tarafında, bu köpükleme ile Pegasus modellerinde kullanılan ZoomX ve React köpükleme arasında çok fark var.

Yukarıda önerilen Adidas modelleri fiyat olarak Pegasus modeli gibi değil. Nike Pegasus almanı öneririm. Bu fiyat aralığındaki Adidas modelleri zaten Pegasus kadar rahat değil. Bounce ve Cloudfoam var bu segmentte Adidas tarafında, bu köpükleme ile Pegasus modellerinde kullanılan ZoomX ve React köpükleme arasında çok fark var.
Aramızda kalsın ama gittim yine Pegasus aldım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı