Adidas orijinal ayakkabı koku yapıyor

Türkolog34

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600, R3 3100
Merhaba arkadaşlar, Flo'dan Adidas ayakkabı aldım ve giydikten sonra koku yaptığını fark ettim. Aynı zamanda Lumberjack ve Skechers marka ayakkabılarım da var onlar koku yapmıyor Adidas yapıyor. Fişi duruyor iade veya değişim yaparlar mı sizce?

Merhaba arkadaşlar, Flo'dan Adidas ayakkabı aldım ve giydikten sonra koku yaptığını fark ettim. Aynı zamanda Lumberjack ve Skechers marka ayakkabılarım da var onlar koku yapmıyor Adidas yapıyor. Fişi duruyor iade veya değişim yaparlar mı sizce?

Kaç gün kullandınız ayakakbıyı yüksek ihtimalle yapmazlar.

Yanlış bilgi olmasın fakat ne kadar giydiğine bağlı ve ayakkabıyı ne zaman aldın? Giyilmiş ve özellikle koku yapmış bir ayakkabıyı almazlar diye düşünüyorum diğer arkadaşlarda bir yorum yapsınlar.

Yapmazlar, kokuyu gerekce saymiyorlar genelde ama sansinizi denemenizden zarar gelmez. Bu aldiginiz ayakkabinin genelde hava alma mevzusuyla alakali oluyor veya ic malzemesi.

Bence yapmaları lazım arkadaşlar. 2 ayakkabı daha var giydiğim onlar yapmıyor. Şansımı deneyeceğim tüketici hakem heyetine kadar gitmeyi düşünüyorum. Önemli bir gerekçe bence koku meselesi. Biraz da koku yapmasın diye orjinal ayakkabı alıyoruz dünya kadar para veriyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı