Adidas Runfalcon 5 vs. Puma Anzarun Lite

Iwatani Naofumi

Centipat
Daha fazla  
4 yıldır Puma Flyer Flex kullanıyordum ve gayet memnundum ama haliyle eskidi ve biraz toz kaçırıyor artık. Rahat ve hafif ama aynı zamanda kaliteli bir ayakkabı arıyordum bu ikisi hoşuma gitti, hangisini önerirsiniz. Eğer daha iyi bir öneriniz varsa duymak isterim, bütçem 2.000TL üstüne çıkamam.

İkisini de deneyimledim, aktif olarak Anzarun Lite giyiyorum ve çok memnunum açıkçası. Runfalcon'da iyidir ama ben Anzarun'u daha çok beğendim. Bana daha rahat ve güzel geldi.

4 yıldır Puma Flyer Flex kullanıyordum ve gayet memnundum ama haliyle eskidi ve biraz toz kaçırıyor artık. Rahat ve hafif ama aynı zamanda kaliteli bir ayakkabı arıyordum bu ikisi hoşuma gitti, hangisini önerirsiniz. Eğer daha iyi bir öneriniz varsa duymak isterim, bütçem 2.000TL üstüne çıkamam.

Runfalcon 3.0 var bende 2 senedir kullaniyorum gayet iyi. Filesi pek ince degil dayanikli ama guzel hava aliyor. Puma hakkinda bilgim yok ama Runfalcon kotu degil.

Runfalcon 3.0 var bende 2 senedir kullaniyorum gayet iyi. Filesi pek ince degil dayanikli ama guzel hava aliyor. Puma hakkinda bilgim yok ama Runfalcon kotu degil.
Zaten daha uygun olduğu ve daha hoş göründüğü için aklımda o vardı teşekkürler.
Bu arada Trendyol üzerinden Korayspor adlı satıcıdan 1750TL'ye alacağım, satıcı güvenilirmi acaba, ayakkabı piyasayı hakkında pek bilgim yok.
Yada aynı ayakkabıyı daha uyguna yine güvenilir başka bir yerde biliyor musunuz (43 numara)

Bu arada Trendyol üzerinden Korayspor adlı satıcıdan 1750TL'ye alacağım, satıcı güvenilirmi acaba, ayakkabı piyasayı hakkında pek bilgim yok.
Yada aynı ayakkabıyı daha uyguna yine güvenilir başka bir yerde biliyor musunuz (43 numara)

Satici guvenilir ama Amazonda daha uygun hocam bazi renkleri.

Bu arada Trendyol üzerinden Korayspor adlı satıcıdan 1750TL'ye alacağım, satıcı güvenilir mi acaba, ayakkabı piyasayı hakkında pek bilgim yok.
Ya da aynı ayakkabıyı daha uyguna yine güvenilir başka bir yerde biliyor musunuz (43 numara)

Şikayetvar'da bazı kullanıcılar sahte ürün yolladıklarını söylemiş.

Hocam siyah-beyaz Rengin 42.5 veya 43 numarası yok ve satıcıda aynı zaten yine Korayspor yinede ilginiz için teşekkür ederim.

Trendyolda varsa veya en uygun nerfe varsa ordan alin hocam. Sacma olmus bir siteye numarayi koyup birine koymamalari.

Trendyolda varsa veya en uygun nerfe varsa ordan alin hocam. Sacma olmus bir siteye numarayi koyup birine koymamalari.
Hocam bende şimdi şikayetvar.com'dan baktım 220+ şikayet var ve 190+'sı 1 yıldız almış, Trendyol resmi satıcısı 1934TL'ye satıyor sizce 1750TL'ye Korayspor'dan mı alayım yoksa+184TL ile Trendyol resmi satıcısından mı alayım?

Hocam bende şimdi şikayetvar.com'dan baktım 220+ şikayet var ve 190artısı 1 yıldız almış, Trendyol resmi satıcısı 1934TL'ye satıyor sizce 1750TL'ye Korayspor'dan mı alayım yoksa+184TL ile Trendyol resmi satıcısından mı alayım?

200 lira fazla olsun içiniz rahat olsun. Korayspor iyi yorumlar almıyor pek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı