Adidas TERREX Eastrail 2.0 RAIN. RDY ayakkabı alınır mı?

ErenDB

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Adidas TERREX Eastrail 2.0 RAIN.RDY erkek siyah outdoor ayakkabı alınır mı? Arkadaşlar.
Su geçirmez özelliği var yazıyor ama satıcılara sorulan sorularda bazı satıcılar su geçirir demiş.

Ayakkabıyı tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adidas TERREX Eastrail 2.0 RAIN.RDY erkek siyah outdoor ayakkabı alınır mı? Arkadaşlar.
Su geçirmez özelliği var yazıyor ama satıcılara sorulan sorularda bazı satıcılar su geçirir demiş.

Ayakkabıyı tavsiye eder misiniz?
Terrexler berbat. Salomon, scarpa, salewa bakın. Ömürlük malzeme sonuçta yaş 18-19 üstü ise bu saatten sonra ayağın büyümeyeceği için ömürlük giyersin.

Terrex modellerinin taban olarak rahat olduğunu söyleyemem, tabanları sert. Bende var kullanıyorum topuk kısmı içten kumaşı açıldı hiç çekecek kullanmıyorum benimde suçum var biraz onda. Diğer türlü deforme falan olmadı.

Terrex modellerinin taban olarak rahat olduğunu söyleyemem, tabanları sert. Bende var kullanıyorum topuk kısmı içten kumaşı açıldı hiç çekecek kullanmıyorum benimde suçum var biraz onda. Diğer türlü deforme falan olmadı.
izmirde yaşıyorum hocam genellikle yağmurlu havalarda kışın kullanacağım tavsiye edermisin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı