Adidas vs Nike vs Lumberjack

Merhaba. Ayakkabı alacağım ama bu üç markanın da hangisinin hangi konuda en iddialısı olduğunu bilip ona göre almak istiyorum. Misal, bu kışın sonlarında Adidas almıştım ama yırtıldı. Yardımcı olursanız sevinirim. Lumberjack daha sağlam gibi geliyor bana.

Ben her zaman Nike aldım Nike kaliteli bence bir de gunluk kullanım için under armour kullanıyorum oda rahat ucuzdu bir de.

Nike bana göre fiyatını hak etmeyen ürünler üretiyor, genelde gençlerin gösteriş malı oluyor.
Adidas'ın tasarımları beni genellikle çekmiyor.
Lumberjack kullandım çok rahat olduğunu söyleyemem ama Kinetix, Slazenger vb. ile aynı fiyatlarda olduğu için düşük fiyatlı ayakkabıların en iyisi olabilir.
Bunlardan ayrı olarak rahatlık ve güzel tasarım arıyorsan kesinlikle Skechers öneririm.

Bunlardan ayrı olarak rahatlık ve güzel tasarım arıyorsan kesinlikle Skechers öneririm.
Skechers'ı asla ama asla önermem, şikayetvar'a ufaktan göz atabilirsiniz.
Merhabalar. Ayakkabı alacağım ama bu üç markanın da hangisinin hangi konuda en iddialısı olduğunu bilip ona göre almak istiyorum. Misal, bu kışın sonlarında Adidas almıştım ama yırtıldı. Yardımcı olursanız sevinirim. Lumberjack daha sağlam gibi geliyor bana.
Adidas bazı modelleri haricinde düşük bütçede alınınca keko izlenimi veriyor, Adidas yerine Puma veya Nike daha iyi olabilir (Nike garanti konusunda sıkıntı çıkartabilir diye düşünüyorum).
Ben Asics kullanıyorum, memnunum.

Skechers'ı asla ama asla önermem, şikayetvar'a ufaktan göz atabilirsiniz.
Şikayetvar'a bakılırsa sadece Skechers'ın değil, Adidas, Nike, Puma ve Lumberjack'in de binlerce şikayetinin olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Sadece Skechers'a özel bir durum değil.

Şikayetvar'a bakılırsa sadece Skechers'ın değil, Adidas, Nike, Puma ve Lumberjack'in de binlerce şikayetinin olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Sadece Skechers'a özel bir durum değil.
Hayır, özellikle Skechers'ın muadili markalara göre çok daha fazla şikayet aldığını (yaklaşık günde 10 ila 30 adet) görebilirsiniz.
Ayrıca hiçbir şekilde garanti konusunda destek vermiyorlar, ayakkabıyı 1 hafta giyseniz ve astarı içten erise dahi THH ile uğraşmanız gerekiyor (ben bu senaryoyu yaşıyorum).
Çevremde Skechers kullanan birçok kişi mevcut; alayının ayakkabısı defolu, ilk 3-6 ayda parçalanmaya başlamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı