Adil Kullanım Kotası Kaldırılmalı !

Fantastik

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İmzanı Sende At !

İnternet çağında yaşıyoruz. Kitapları, müzikleri,dersleri, filmleri, televizyonu internet üzerinden izlemekteyiz. Bunun karşılığında hızımız düştüğünde ihtiyaçlarımız artık karşılanamıyor. Böyle saçma bir uygulamaya karşı artık dur demenin vakti geldi.Bu ihtiyaçlarımızı karşılamamız için Adil Kullanım Kotası KALDIRILSIN !

Güzel ve mantıklı ama Türkiye' de nerde kalkıcak Adil Kullanım :) Dünya' nın nerde saçma sapan bir işi varsa bizim ülkemizde malesef.

İmzamı da attım yinede. İnşallah böyle bir şey olur.

İmkansız:) Adil kullanım kotası 3ncü dünya ülkelerinin vazgeçilmez bir uygulamasıdır. Bu yüzden kalkmaması ülkemiz açısından daha iyi olur (!)

AKK'yı aşmadığım halde download hızım 450kb/s yi geçmiyodu. 2 kez üst üste şikayet ettim sürekli "internet bağlantınızda sorun tespit edilmemiştir" dediler. (Ttnet'in klasik robotik cevapları). Bugün hızım 850kb ı görüyo demekki isteseler veriyolar hızı ama yine yavaş 2 sene önce hatırlıyorum 3-4mb/s ile indiriyodu 16mb paketin verdiği hız içler acısı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı