Adil kullanım kotasını aştınız

omeraltay

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir siteye girerken ttnet'in bir sitesi geldi karşıma ve adil kullanım kotasını aştınız yazısı çıktı . Bu adil kullanımı kotası nedir ? Yani ne denmek istenmiş internet sınırsız .

Kotasız interneti ücretlendirmeye yarayan bir etkendir. adil kullanım kotası. Şöyle anlatayım, interneti sınırsız olup da ayda 200 gb kullanan da var, 20 gb kullanan da var. Bunlar aynı parayı ödeyecek değiller herhalde. 200 gb kullanan şahıs, internet hızı düşmesin diye AKK'nı yüksek tutacaktır (Örneğin: 100 gb). 20 gb kullanan şahıs da çok işi olmadığı için AKK'nı yüksek tutmasına gerek yoktur (Örneğin 10gb yeterlidir). Yani bu AKK kişiye sunulan bağlantı hızının belirli kotalar çizgisinde hızını anlaşmada belli olan hıza düşürmesidir.

Örneğin ben kotasız 25 mpbs kullanmaktayım, 75 gb AKK var. AKK'nı aştığımda hızım 3Mbps'ye düşüyor.

Sınırsız adı altında sınır uygulayamazlar. Yukarıda paylaştığım konuda aynısı yazıyor. AKK'dan kurtulmak için oraya bakabilirsiniz.

Sınırsız adı altında sınır uygulayamazlar. Yukarıda paylaştığım konuda aynısı yazıyor. AKK'dan kurtulmak için oraya bakabilirsiniz.

Konuyu arkadaştan önce inceledim galiba, gerçekten dilekçe yoluyla hakkımızı arayabiliriz, teşekkürler.

Sağolun cevaplarınıza bu yüzden bakamadım AKK den dolayı çok yavaş bilgilendirdiğiniz için teşekkür edrim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…