Adil kullanım noktası çok az değil mi ?

Xectuonel

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar, adil kullanım kotası çok az değil mi ? Bence kişi başına 50 Gb verilmeli ki adil olsun. Yetti artık. Hani kaldırın da demiyoruz, sadece arttırsınlar. Keşke sesimizi duysalar da bir şeyler yapsalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozzi hayatında hiç bir devlet kurumuna bir şikayet telefonu açtın mı ? Ya da mail attın mı?

Maalesef bize okulda bunlar öğretilmez. Burası benim oturduğum semt. Bir kuryemişçi kaldırımı söküp alçalttı. Neden ? Arkadaşın dükkanı kaldırım seviyesinin altında. Ben ne yaptım ? Belediyeye şikayet ettim.

Kaldırım eski.jpg

Şikayet sonrası belediyenin tam olmasa da büyük oranda yükselttiği kaldırım:

Kaldırım yeni.jpg

Yani demek o ki hakkınızı arayın. TTNET'i ara ve şikayet et. Uydunet'e geç. Superonline fibere geç...

Ozzi hayatında hiç bir devlet kurumuna bir şikayet telefonu açtın mı ? Ya da mail attın mı?

Maalesef bize okulda bunlar öğretilmez. Burası benim oturduğum semt. Bir kuryemişçi kaldırımı söküp alçalttı. Neden ? Arkadaşın dükkanı kaldırım seviyesinin altında. Ben ne yaptım ? Belediyeye şikayet ettim.

Eki Görüntüle 52465

Eki Görüntüle 52466
@Recep Baltaş ufak bir sorum var. Türksat üzerinden gidersek Akk tamamen kaldırması durumunda türksatın bu yüklenmeyi kaldırabilecek bir altyapısı var mıdır peki?

Bende Uydunet'e geçmek istiyorum. Ama TTNET ile sözleşmem olduğu için, çıkamıyorum. Başka bir yolu var mı acaba bunun? Sözleşme süresi dolmadan abonelikten ayrılırsam, sözleşme süresince olan bütün faturaları toplu olarak ödemek zorunda kalıyormuşum.

SüperOnline kullanıyorum. AKK doluyor ama hız çok düşmüyor gayet memnunum. Çok iyi paketler var senin de bir bakmanı tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 52465

Eki Görüntüle 52466

Yani demek o ki hakkınızı arayın. TTNET'i ara ve şikayet et. Uydunet'e geç. Superonline fibere geç...

İyi hoş demişsin fakat şikayet ile olacak iş var olmayacak iş var. Zamanında Superonline ile çok uğraştım bu AKK konusunda. İlk fiber internet abonelerindenimdir superonline tarafında. İlk kullandığım zamanlarda AKK yoktu fakat gelen yeni düzenlemelerle yeni paketlerle mecburen AKK'ye geçirildik. Aboneliğimi iptal ettirme noktasına kadar getirdiler. Günlerce savaş verdim telefonda AKK için. Hiçbir şekilde olumlu yaklaşmadılar. El mecbur kullanıyoruz çünkü şikayet edilecek bir yer yok aslında. AKK sadece internet sağlayıcılarının değil, devletin getirdiği bir kural. Aksi taktirde her şikayet edenin AKK kalksa ipin ucu kaçar.

Kampanya · İnternet Fiyatları düşürülmeli ve Adil Kullanım Kotası Kaldırılmalı · Change.org

Devlet de el atmadığına göre...Alan memnun satan memnun, çıkar ilişkisi muhakkak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı