Sorunu okudum. Burada Netspeedinde hatası var evet ama ana kaynak Türk Telekom. Çünkü NetSpeed'in kendi saha ekipleri yok. Türk Telekom ne kadar iyiyse onlar da o kadar iyi. Netspeed sadece iletişime geçip gitmelerini söyleyebilir.
Beni kendilerinden soğutan şey Arıza Kaydı kapatıldıktan sonra hiç bir haber verilmemesidir. Ayrıntılı bir şekilde yazmadım fakat 3 defa aynı sorunu yaşadığım için hoşnut değilim kendilerinden.
Beni kendilerinden soğutan şey Arıza Kaydı kapatıldıktan sonra hiç bir haber verilmemesidir. Ayrıntılı bir şekilde yazmadım fakat 3 defa aynı sorunu yaşadığım için hoşnut değilim kendilerinden.
Müşteri Hizmetleri aradığınız an açıyor. Karşınıza çıkan kişi sorunu halledemezse arka plandan sesler gelmeye başlıyor. Konuştuğunuz kişiye yardım ediyorlar
Müşteri Hizmetleri aradığınız an açıyor. Karşınıza çıkan kişi sorunu halledemezse arka plandan sesler gelmeye başlıyor. Konuştuğunuz kişiye yardım ediyorlar
Bunu Türk Telekom'da bile görebilirsiniz. Ben TT HM'sine ping var diyorum, bana modemi kapatalım açalım diyor, kısacası hizmet veren kişi teknik bilgiye sahip olmadığı sürece bütün ISP müşteri hizmetleri pek anlamlı kalmıyor, kötünün iyisi tabir edilen şekilde gidiyorlar.
Kabloyu nereden aldınız ? Online mağazadan aldıysanız link atar mısın ?
Gecikmenin birkaç ms artması sorun olmayacaksa hattını Interleaved moduna aldırman SNR değerini gözle görülebilir bir şekilde yükseltecek, daha fazla hız almana olanak sağlayacaktır. @Heinz Guderian
Gecikmenin birkaç ms artması sorun olmayacaksa hattını Interleaved moduna aldırman SNR değerini gözle görülebilir bir şekilde yükseltecek, daha fazla hız almana olanak sağlayacaktır. @Heinz Guderian
İnternetten baktığıma göre fast pathta santralden saha dolabına oradan direk bize geliyormuş seri bir şekilde ama ınterleaved da 4-5 kaynaktan geliyormuş ama sağlam geliyormuş.
Interleaved modu etkinleştirildiğinde, DSLAM verileri modeminize iletmeden önce hatalı verileri düzeltir. Bu da senkronizasyon stabilitesini arttıracağından paket kayıplarının büyük ölçüde azalmasını sağlar.
Peki hocam konudan konuya atlamak gibi oluyor ama mazur görün lütfen.
Şimdi benim hat değerlerim burada gözüküyor cat6 kablo çekince snr margin yükselecek adsl kullandığım için max rate en fazla 16.000 kbps mi olacak? Ya da daha fazlası mı? Cevaplarsanız memnun olurum.