4 404353 Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 879 Makaleler 2 Çözümler 1 18 Temmuz 2021 #1 Merhaba, arkadaşlar az önce bir mail geldi mail kutuma: İlk önce fishing olduğunu düşündüm ama @google maili göndermişti bastım şöyle bir yer açıldı: Bildiğiniz getir diye bir şirketim var. Ben açmadığım halde ve yorumları da var ne yapacağım?
Merhaba, arkadaşlar az önce bir mail geldi mail kutuma: İlk önce fishing olduğunu düşündüm ama @google maili göndermişti bastım şöyle bir yer açıldı: Bildiğiniz getir diye bir şirketim var. Ben açmadığım halde ve yorumları da var ne yapacağım?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.112 Makaleler 1 Çözümler 46 18 Temmuz 2021 #2 My business kısmına girip işletmeyi silebilirsiniz 1 dakikalık işi var. Sonrasında şifrenizi değiştirin.
My business kısmına girip işletmeyi silebilirsiniz 1 dakikalık işi var. Sonrasında şifrenizi değiştirin.
4 404353 Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 879 Makaleler 2 Çözümler 1 20 Ağustos 2021 #3 die dedi: My business kısmına girip işletmeyi silebilirsiniz 1 dakikalık işi var. Sonrasında şifrenizi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam yazmayı unutmuşum.
die dedi: My business kısmına girip işletmeyi silebilirsiniz 1 dakikalık işi var. Sonrasında şifrenizi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam yazmayı unutmuşum.